Promocija spota posvećenog napuštenim životinjama

psi1a

psi1a

Hip hop glazbenik IFEEL svojom glazbom progovara u ime životinja koje ne mogu govoriti za sebe. Cilj mu je izraziti unutarnji život životinja te pridonijeti razotkrivanju i zaustavljanju njihove patnje. “Zlostavljane životinje su poput zlostavljane djece”, ističe IFEEL “One osjećaju bol. One plaču. Pokazuju zube kad su stjerane u kut i gurnute preko vlastitih granica. One osjećaju, smiju se, vole”.

{youtube}NUVGC4OULY8{/youtube}

Družeći se sa volonterima i nakon posjeta skloništima za napuštene životinje u više gradova, IFEEL je bio inspiriran napisati pjesmu koja će skrenuti pažnju na napuštene kućne ljubimce, ali i volontere. Oni su pravi heroji koji svakodnevno spašavaju životinje koje se ne mogu same zaštititi, ne štedeći vremena, energije i najviše ljubavi koja često bude odlučujuća da neka nesretna životinja započne novi, sretniji život u domu dobrih ljudi.

psi2a

“Svaki posjet skloništu me čini skromnijim poniznijim i svjesnijim snage ljubavi i požrtvovnosti. Svaki put nakon susreta sa volonterima, kojih je malo, ali su toliko snažni, vjerujem da možemo živjeti u boljem i ljepšem svijetu. I zato svaki dan idemo u nove pobjede…” kaže IFEEL. 

 

Tako je i nastala pjesma Nove pobjede, oda svim zlostavljanim, napuštenim i zanemarenim životinjama koje su predstavili mačak Odin i pas Ljubo koji su u međuvremenu pronašli sretan dom. Njihovi, ali i životi brojnih životinja u cijeloj Hrvatskoj spašeni su zahvaljući trudu volontera u no kill skloništima.

 

Ovaj spot je i uvod u veliku nacionalnu kampanju kojoj je svrha podignuti svijest o važnosti volontiranja i odgovornom postupanju prema životinjama. Pjesma je i posveta volonterima, na način kako bi im zahvalili svi četveronožni prijatelji, kad bi mogli pričati.

Pročitajte još