Održan 10. Medni sajam

Održan 10. Medni sajam

Održan 10. Medni sajam

Danas je u Našicama na trgu Franje Tuđmana u sklou proslave Dana Grada Našica u organizaciji Pčelarske udruge “Pčela” Našice održan 10. “Medni sajam”. Na sajmu su predstavljeni proizvodi od pčela i na bazi meda. Sajam su posjetili brojni sugrađani, a među njima i gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić.

Održan 10. Medni sajam

Nešto više o sajmu i Pčelarskoj udruzi pčela rekao je predsjednik udruge Željko Špoljarić.

„Ove godine smo organizirali jubilarni 10. medni sajam članova udruge koji se održava u sklopu proslave Dana Grada. Danas imamo 10 štandova naših pčelara koji nude med i sve proizvode na bazi meda i od pčela. Zadovoljni smo s asortimanom proizvoda naših pčelara. Svake godine je sve veća i kvalitetnija ponuda proizvoda. Ove godine imamo sve vrste meda osim kestena. Zadovoljni smo kako je ova godina počela jer prinosi meda su bili dobri od proljetnog meda, repice i bagrema. Sad čekamo bolje vrijem da možemo obrati lipu i onda selimo pčele na suncokret. Udruga uspješno djeluje i već nekoliko godina ima oko 100 članova.”

 

[aigpl-gallery-slider id=”23541″]

Ovim putem redakcija TV Našica obitelji i prijateljima iskazuje iskrenu sućut. Kako su ovo najteži trenuci za obitelj, TV Nasice.com ovakve objave NE NAPLAĆUJE i sve vezano za njih je BESPLATNO. Dovoljno je da nam se javite na službeni e-mail [email protected] te pošaljete smrtovnicu.

Pročitajte još