Novi susret Ljepote čitanja

Posljednjeg dana mjeseca svibnja održan je na daljinu putem videokonferencije drugi po redu TeachMeet sudionika velikog međunarodnog projekta The beauty of reading (Ljepota čitanja) u organizaciji osnivačica autorica projekta učiteljice Područne škole Budimci Patricije Hercog i Ljiljane Mudrinić učiteljice iz OŠ Laza Kostić iz Gakova, Srbija.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMENa susretu je sudjelovalo 5 pozvanih predavača s iznimno zanimljivim primjerima dobre prakse i aktivnostima tijekom školske godine unutar projekta. Predavačice su prikazale svoj rad tijekom jednogodišnjeg rada u razredu.

Ostvarena nova poznanstva i dogovorene buduće suradnje

Pozitivna evaluacija sudionika ovog susreta govori o iznimno kvalitetnim prikazima rada i pogleda u učionice. Mnoštvo novih ideja, mnoštvo zanimljivih novih i inovativnih metoda i pristupa radu u nastavi sudionici su mogli ponijeti svojim kućama i zasigurno ih primijeniti u svom budućem radu. Ostvarena su i nova poznanstva i dogovorene neke buduće suradnje škola, razreda, učitelja i država, navodi autorica projekta, Patricija Hercog.

Izvor: OŠ Hinka Juhna Podgorač

Pročitajte još

Učitavanje...