Nikad veći broj limenih ljubimaca na jučerašnjem Tuning & Style show-u

U organizaciji Auto moto kluba “Venom” Slavonija tradicionalno je organiziran humanitarni Tuning & Style show na novouređenom Trgu dr. Franje Tuđmana. Nikad veći broj uređenih i prerađenih auta ispunilo je centar, a posjećenost naših sugrađana i ove je godine bila izvrsna te se stvorila prava gužva u gradu. Sav prihod koji je stečen taj dan od prodaje pića i hrane predan je Socijalnoj samoposluzi našičke humanitarne Udruge Dar dobrote, čime je ovaj klub pokazao važnost ulaganja u zajednicu i empatiju, ali i ukazao na ljubav koju oni njeguju, a to su preuređeni automobili.

Manifestacija natjecateljsko – humanitarnog karaktera

Predsjednik Auto – moto kluba Venom Slavonija, Ivica Šarčević istaknuo je da su aktivni već dvadesetak godina na ovom području te potiču mlade ovu vrstu sporta i usmjeravaju na sigurnu vožnju.

„Glavne aktivnosti koje provodimo su druženja s ostalim ljubiteljima automoto sporta iz Hrvatske i regije te ono što je vrlo bitno, i za mlade vozače, ali i sve sudionike u prometu, promoviramo sigurnu vožnju i prometnu kulturu. Klub se maksimalno trudi biti aktivan, međutim to je poprilično skup sport. Važno je istaknuti da je u centru Našica bilo par iznimno skupocjenih primjeraka limenih ljubimaca, kojima je cijena izrazito visoka zbog ulaganja u vozila. Ova manifestacija je i natjecateljskog karaktera, te uz ocjenjivanje vanjskog i unutarnjeg izgleda automobila, ocjenjuje se motorni prostor i glasnoća auspuha. Pehari i prigodne nagrade uručene su vlasnicima najbolje uređenih automobila i tri najbučnija.” – rekao je o klubu predsjednik Ivica Šarčević koji je izuzetno zadovoljan posjećenosti ovog događaja u Našicama te je istaknuo kako AMK Venom u svojim redovima ima članove i iz susjednih zemalja.

Izvrstan primjer kako se ljubav prema automobilima  može iskoristiti za nešto dobro i humanitarno

Gradonačelnik Krešimir Kašuba je izrazio svoje zadovoljstvo organizacijom Tuning & Style showa te je istaknuo važnost humanitarnog rada i pomoći onima kojima je najpotrebnija. Također je čestitao svim sudionicima natjecanja te je podijelio nagrade najboljima.

“Ovo je izvrstan primjer kako se ljubav prema automobilima i motociklima može iskoristiti za nešto dobro i humanitarno. Danas se okupio iznimno velik broj limenih ljubimaca i ovim putem čestitam Auto moto klubu Venom na organizaciji ovog događaja i svim sudionicima na njihovim kreativnim radovima. Svake godine podižemo lagano ljestvicu i ovo je još jedna lijepa promidžbena priča za grad Našice. Jedan od pokrovitelja je i Grad te će Klub imati i dalje našu bezuvjetnu podršku. Ovim putem želim posebno naglasiti kako novčana sredstva prikupljena ovim događajem bit će donirana našoj Socijalnoj samoposluzi.” – zaključio je gradonačelnik Kašuba.

Organizatori su na samom kraju naglasili kako su iznimno zadovoljni odazivom i podrškom za Tuning & Style show te su najavili da će se događaj održati i sljedeće godine. Galeriju fotografija možete pronaći na ovoj poveznici.

Pročitajte još