Taekwondo – Sa natjecanja sa mnogo medalja

taekwondo27_11_1a
U subotu 26.11.2011. taekwondo klub Maksimir sekcija Našice nastupila je na 9.ADIDAS MAKSIMIR KUPU. Natjecanje se odvijalo u Zagrebu, u OŠ”BUKOVAC” a organizirano je od strane taekwondo kluba Maksimir koji je ujedno ove godine slavio i svoj 33. rođendan.

Natjecatelji su se natjecali u borbama i formama, s tim da su borbe bile rezervirane samo za limače (djeca do 9. god) i mlađe kadete (do 13.god.) kod kojih je zabranjen udarac u glavu. Od 350 prijavljenih natjecatelja, njih 130 je bilo prijavljeno za forme. 

Taekwondo klub Maksimir sekcija Našice pod vodstvom Branka Leša 6. DAN, Davora Leša 2.DAN i Ane Kalman 2. DAN nastupila je sa 12 svojih članova. U formama su nastupili Anđela Dujmović, Tomislav Rigo, Filip Zlosa, Boris Galinec, Karlo Matejčić, Barbara Kovačević, Maja Hodanovac, Marko Prološčić, Rea Pintar i Domina Erdeši, a u borbama se natjecala Matilda Anđelić u kategoriji do 51 kg.

Od 12 prijavljenih natjecatelja sekcija Našice osvojila je 8. Medalja, što je izvrstan rezultat koji nas je visoko plasirao na ovom natjecanju u smislu ukupnog poretka kluba. Medalje u formama su osvojili;

1. Anđela Dujmović i Tomislav Rigo – ZLATO

2. Filip Zlosa, Boris Galinec i Karlo Matejčić – SREBRO

3. Barbara Kovačević i Maja Hodanovac – BRONCA

4. Domina Erdeši i Rea Pintar osvojile su 5. mjesto i

5. Marko Prološčić osvojio je 6. Mjesto

U borbama, jedina prijavljena, Matilda Anđelić osvojila je ZLATO.

Tomislav Mihalj natjecao se u 3 kategorije i u sve tri kategorije osvojio je medalju i to; ZLATO, SREBRO i BRONCU.

Neki od ovih natjecatelja imali su teške kategorije i velikim naporom i trudom su došli do svojih medalja. Svim natjecateljima i njihovim trenerima čestitamo od srca i želimo im jednako dobre nastupe na idućim natjecanjima.

U susret za odlazak na ovo natjecanje izašao nam je DVD NAŠICE sa svoja dva kombija čije je troškove goriva i vozača podmirio taekwondo klub Maksimir sekcija Našice. Zahvaljujemo se i našim podupirajućim članovima koji su nas

i ovaj put nesebično pomagali u odlasku na ovo natjecanje kao i svima onima koji nas prate putem različitih medija.

Pročitajte još