Razotkriven počinitelj kaznenog djela krađa

Razotkriven počinitelj kaznenog djela krađa

Razotkriven počinitelj kaznenog djela krađa


Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je maloljetnik počinio kazneno djelo krađa. U noći s 21. na 22. siječnja mladić je iz otvorene drvarnice u Topolju ukrao nezaključan moped. Vlasniku je nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

 

Ovjeravanje neistinitog sadržaja

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 52-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo ovjeravanje neistinitog sadržaja. Početkom prosinca 2018. godine 52-godišnjak je, s ciljem upisa nove kategorije u vozačku dozvolu, u referadi za vozačke dozvole Policijske postaje Našice priložio krivotvoreno uvjerenje o položenom vozačkom ispitu te uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za upravljanje motornim vozilima. Nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

 

Požar u Samatovcima

Jučer, 13. veljače, oko 7,10 sati došlo je do požara u dnevnom boravku obiteljske kuće u Osječkoj ulici u Samatovcima. Očevidom je isključen tehnički uzrok požara, a do požara je došlo usred djelovanja otvorenog plamena ili žari na zapaljive predmete koji su se nalazili unutar prostorije. Požar se proširio na sve prostorije kuće te krovište. U potpunosti je izgorjela kuća, zajedno s namještajem i električnim aparatima. Materijalna šteta nastala vlasniku iznosi oko dvjesto četrdeset tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo izvješće.

 

Prometne nesreće u protekla 24 sata

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća. Sve su za posljedicu imale materijalnu štetu.

Tri prometne nesreće su se dogodile na području Osijeka, a po jedna na područjima Baranje, Đakova i Našica.

Jučer, 13. veljače, na području Policijske uprave osječko – baranjske policijski službenici u prometu su zatekli tri vozača koja su imala nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi. Dvojica su bili vozači osobnih automobila i jedan vozač bicikla.

Najveću prisutnost alkohola evidentirali su u 22,15 sati u Đakovu, kada su zaustavili 42-godišnjeg hrvatskog državljanina, koji je upravljao biciklom uz prisutnost alkohola u krvi od 1,64 grama po kilogramu.

Stric pivo

Pročitajte još