Našice – Nogomet – Četvrtfinale kupa NS Našice

kup10_8_5

* Omladinac (V) – Fešk 1:3,

Đurđenovac – Zoljan 6:1, 
Lila – Sloga 2:0, 
Željezničar – Vihor (1:4).

 U četvrtfinalu kupa Nogometnog središta Našice u Vukojevcima su igrali domaći Omladinac i međužupanijski ligaš Fešk. Pogocima Ivana Purgar (4′), Ivana Škiljić (32′) i Antuna Stošić (86′) pobijedili su Feričančani. Prekrasan pogodak za poravnjanje postigao je Saša Klaban (32′).

U Đurđenovcu su igrali županijski drugoligaši Đurđenovac i Zoljan. Đurđenovac je poveo preko Slavena Begović (3′) a za Zoljan je poravnao Josip Vladika (30′). U drugom poluvremenu serija pogodaka kapetana Dalibora Delić (50′ k.u., 54′, 62′ k.u., 89′) i Juraja Špehar (65′).

Županijski drugoligaši Lila i Sloga, koji će se u nastupajućem prvenstvu boriti za vrh te lige, odigrali su dobru utakmicu. Na kraju je slavio bivši županijski prvoligaš, Petar Peršić (22′) i Dražen Kraljik (75) bili su strijelci za Lilu.

 {gallery}Slike_tekstovi/2012/8mjesec/10/v1{/gallery}

Iako je izgubio visokim rezultatom Željezničar je na svom travnjaku dobro „parirao“ renomiranom županijskom prvoligašu Vihoru. Da su njegovi igrači bili malo spretniji mogli su izvući i povoljniji rezultat. Presudno je bilo iskustvo igrača (Knežević, Torčić, Ćosić) koji su igrali u višim ligama u odnosu gdje se Vihor natječe. Pogotke za Vihor postigli su Kristijan Knežević (36′, 72′), Danijel Ćosić (77′) i Vladimir Torčić (85′).

 U polufinalu, koje se igra 14. kolovoza igraju Fešk – Đurđenovac i Vihor – Lila.
(Tekst&Foto: Srećko Sobodić)

Pročitajte još