Maškare zavladale Gradom Našicama

Danas je centrom Grada Našica zavladala maskirana mnogobrojna skupina djede koju je u vlastitoj organizaciji uz potporu Grada Našica organizirao Društvo naša djeca Našice. U programu nastupila je Gradska glazba Našice, našičke mažoretkinje,  plesne skupine DND-a te plesna skupina Shine iz osnovnih škola.

“Bez obzira na vrijeme uspijeli smo se organizirati, zadovoljni smo i sretni, a mislim da su se i djeca zabavila. Zahvaljujem i Gradskoj glazbi i mažoretkinjama koje su napravile uvertiru u program, ali i svim našim članovima koji su nastupom i radom sudjelovali u organizaciji. Volonteri DND- a dijelili su topli čaj i pokladnice. Nažalost, ključ grada dobili smo samo na jedan dan. “- istakla je voditeljica DND-a Našice Darija Vlajnić.

Veselo okupljanje nije pokvarila ni kiša koja je slabo padala, a glavni događaj bio je predavanje ključa grada Našica maškarama. Ključ je uz pomoć jagodice – bobice predao gradonačelnik Josip Miletić dječjem gradonačelniku Robertu Goluboviću.

“Lijepo je biti danas ovdje na glavnom trgu i vrijeme nas je poslužilo. Dosta je mališana koji su se maskirali, svatko u ono što želi s osmjesima na licima. Simbolično smo predali ključeve grada kako bi se danas mogli zabaviti i uživati u ovom maskiranom danu.”- istakao je gradonačelnik Josip Miletić.

[aigpl-gallery id=”34290″]

Pročitajte još