Našice – Nogomet – Polufinale Kupa ŽNS-a Osijek

nog31_5_1a

Višnjevac – Našk 1:0 (1:0)

Višnjevac – ŠRC Višnjevac. Teren vrlo dobar. Gledatelja 200.
Glavni sudac Zdenko lovrić (Ivanovci).
Pomoćni suci Vlatko Lončar (Osijek), Darko Novoselnik (Belišće).
Delegat Antun Florijančić (Jurjevac). Strijelci: 1.0 – Ivan Jakovljević (42).
Opomenuti igrači Merkeš (Višnjevac), Andraković, Šulava, Kraljik, Galinec, Šundalić, Gašparić (Našk).

Višnjevac: F. Jakovljević, Žitnjak, Merkeš, Skender, Prpić, Birčić, Berečić, Krstanović (od 68. Andabak), I. Jakovljević (od 88. Ištvanić), Grafina (od 82. Grozbek), M. Mihaljević).
Trener Milan Vuica.

Našk: Jambrović (od 50. Knežević), Orešković, Andraković, Šulava, Kraljik, Galinec, Ćosić (od 40. Šundalić), Horvatek, Gašparić, Tomaš (od 68. Pajić), Hečimović.
Trener Branko Marček.

{gallery}Slike_tekstovi/2012/5mjesec/31a/v1{/gallery}

Nogometaši Naška, iako su nastupili bez nekolicine moglo bi reći standardnih igrača (Kubaček, Vuka, Pavličić, Hvizdak) hrabro su se suprotstavili Višnjevcu, drugoj momčadi 3.HNL-e Istok. Da u finišu prvog dijela nije bilo pogreške uže obrane i da je Horvatek sedam minuta prije kraja iskoristio stopostotnu prigodu kada se sam našao pred Jakovljevićem, utakmica bi završila neodlučno. Što je po igri realan rezultat ovog susreta.

Nakon utakmice, a po dolasku u Našice, u prostorijama DVD-a održana je zakuska na kojoj se prisutnima obratio predsjednik Ivica Valenčak. Igračima i stručnom kadru se zahvalio na uloženom trudu a članovima kluba na svekolikoj pomoći u organizaciji kluba.

Sezona je zaključena, sada čekamo odluku nadležnih tijela po pitanju našeg ostanka. Ima više solucija koje idu u prilog da i dalje budemo trećeligaš. Prva je da Marsonija dobije licencu, druga da Slobodnica i službeno odustane od najavljenog izlaska i treća da dođe do spajanja klubova đakovačkih klubova Croatije i Đakova – poručio je predsjednik Valenčak.

Ispuni li se jedna od rečenih Našičani će i dalje gledati trećeligaški nogomet. Koji budimo iskreni u proljeće i nije bio loš. Našk je u tom dijelu osma ekipa po rezultatima.

(Tekst&Foto: Srećko Sobodić)

Pročitajte još