Mali humanitarci organizirali humanitarnu akciju za Crveni križ Našice

Mali humanitarci i učiteljica Đurđica Mašić iz OŠ kralja Tomislava Našice organizirali su na razini škole prikupljanje odjeće, obuće i igračaka za Crveni križ Našice povodom 17. listopada, Svjetskog dana borbe protiv siromaštva. U humanitarnoj akciji sudjelovali su učenici, roditelji i djelatnici škole.

Vrijedna donacija za Crveni križ

U ponedjeljak 3. listopada 2022. Mali humanitarci odnijeli su odjeću i obuću u Crveni križ Našice. Ante Repinc u ime škole i Malih humanitaraca pozdravio je i predao ravnatelju Igoru Feldiju sve prikupljeno u ovoj akciji.
Ravnatelj je zahvalio na donaciji i pozvao humanitarce na sok i kolače. Laura Kanis i Dorijan Lamot pozvali su učenike da se upišu u mladež Crvenog križa Našice. Adam Ivanušec zahvalio je u ime Humanitaraca na sokovima, kolačima i na dosadašnjoj uspješnoj suradnji.
Humanitarci zahvaljuju svima koji su sudjelovali u ovoj humanitarnoj akciji: učenicima, roditeljima, djelatnicima škole, zapovjedniku DVD Našice Tomislavu Iviću, vatrogascima Mirku Mohili, Mariju Koljeniku Zoranu Mašiću za prijevoz.

Pročitajte još