Našice – Na našičkom glavnom trgu održan 6. našički auto sajam

Našice - Na našičkom glavnom trgu održan 6. našički auto sajam

U organizaciji Radija Našice pod pokroviteljstvom Grada Našica jučer je po iznimno lijepome vremenu na središnjem gradskom trgu održan 6. našički auto sajam. Na sajmu se predstavilo 7 auto kuća iz Našica, Osijeka i Đakova s oko 40-tak vozila, koji su davali korisne informacije o automobilima i dijelili promotivne materijale, a nudili su i probne vožnje. Sajam je otvorio gradonačelnik Krešimir Žagar.

 

Uz Auto kuće predstavili su se i djelatnici Policijske postaje Našice – Policija u zajednici i Prometna policija, koji su dijelili promidžbeni materijal i pokazali svoja službena vozila. Prisutna je bila i autoškola Oprez, koja je demonstrirala naočale koje simuliraju vožnju u pijanom stanju. Povratne informacije o sajmu su izvrsne, svi posjetitelji su bili vrlo zadovoljni, a čak je prodano nekoliko automobila, što svjedoči o uspješnosti auto sajma.

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2013/4mjesec/28/v2{/gallery}

Gradonačelnik se prisjetio kada je tek postojala ideja o održavanju sajma, a sada je to već postala tradicija koja se održava već šestu godinu zaredom, i lijepo je vidjeti na okupu auto kuće iz skoro cijele Slavonije. Ono što je trenutno ponuda u auto svijetu, Našice su imale izložene na središnjem gradskom trgu, koji j pretvoren u svojevrsnu izložbu novih automobila. Sajam je moguć zahvaljujući prvenstveno ideji Radija Našice i njegovih djelatnika, kojima gradonačelnik od srca zahvaljuje, ali zahvaljujući i svim auto kućama, koje već godinama sudjeluju na sajmu, pokazuju što imaju i pokušavaju vidjeti na koji način kupci razmišljaju i kakva je njihova kupovna moć. Kako je istaknuo gradonačelnik Žagar: „Ovo je prekrasan trenutak provođenja vremena u središtu grada, pošto se puno toga događa, a auto sajam je jedan važan i hvalevrijedan događaj.‟

{gallery width=150 height=100}Slike_tekstovi/2013/4mjesec/28/v3{/gallery} 

{module Adsense 300×250 – slika}   {module Adsense 300×250 – slika}

Pročitajte još