Lovačko društvo “Zec” Donja Motičina

Lovačko društvo Zec Donja Motičina

Lovačko društvo Zec Donja Motičina

Prošlog tjedna članovi LD „Zec“ Donja Motičina obavili su kontrolno gađanje u metu srnjaka, koje je obvezno prije otvorenja lova.

U lovačkoj kuću održana je također i 22. redovnu izvještajnu godišnju Skupštinu društva, na kojoj su bili nazočno skoro svi lovci. Izvješće o radu u protekloj godini podnijeli su predsjednik Dragan Zlosa, lovnik Davor Vrabac i tajnik Tomislav Dološić, a financijsko izvješće podnio je blagajnik Martini Bortić. Tako su nakon kraće rasprave usvojena sva izvješća i plan gospodarenja lovištem za narednu godinu. Za istaknuti je da je u prošlog godini potpisan ugovor o produženju zakupa prava lova na 10 godina te je u izradi nova Lovnogospodarska osnova. Dokaz dobrog gospodarenja lovištem u proteklih 20 godina je povećanje fondova krupne divljači.

Lovačko društvo Zec Donja Motičina

Na skupštini je primljen i novi član društva Goran Cvijetović. Na kraju je predsjednik Zlosa lovcima: Josipu Vukomanoviću, Tmislavu Iviću i Davoru Vrapcu uručio uvjerenja i iskaznice Osobe ovlaštene za prvi pregled odstrijeljene divljači. Po završetku skupštine lovci su se nastavili družiti uz lovački čobanac i neizbježne lovačke priče.

Pročitajte još