Proslava 20 godina osnutka LD “Zec” Donja Motičina

zec1
zec1

Jučer su lovci Zeca sa svojim gostima iz LD “Srndać” iz Đakovačkih Selaca završili proslavu dvadesete obljetnice osnutka društva.

Naime proslava je započela još 09. travanja prošle godine održavanjem lovačke zabave, a jučer uz lov te dodjelu zahvalnica i priznanja ista je zaključena. Kako to već nalaže tradicija lovci su prije lova prezalogajili malo slavonske delicije a nakon lova kušali su “Hrvatsku” juhu koju je pripremio sam predsjednik Lovačkog saveza Osječko-baranjske županije prof. Zlatko Stolnik.

zec2

Nakon odavanja počasti divljači lovcima se obratio predsjednik Dragan Zlosa te dugogodišnjim članovima uručio prigodne zahvalnice.

Za 6 godina članstva Mariju Boltadžiji, za 7 godina članstva Tomislavu Iviću, Zvonku Valenčaku i Mladenu Peršiću, za 8 godina Antunu Puhaniću, Martiniju Bortiću i Josipu Batracu, za 9 godina Miroslavu Ranogajceu, za 10 godina Tomislavu Dološiću, za 12 godina Ivanu Peršić te za 20 godina Davoru Vrapcu, Matiji Peršiću i Draganu Zlosi. Za 15 godina suradnje i unapređenje lovstva primili su i Zlatko Stolnik te LD “Srndać” Đakovački Selci.

zec3

Potom je predsjednik LSOBŽ Zlatko Stolnik uručio Ivanu Peršiću i Zvonku Valenčaku Odličja II reda HLS-a, a Lovačkom društvu darivao je u ime LSOBŽ-a umjetničku sliku. Zahvalio se na suradnji te pohvalio rad “Zeca” i zaželio još mnogo mnogo godina uspješnog rada.

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2017/1mjesec/23/v3{/gallery}

Pročitajte još