Lionsi predali vrlo vrijednu donaciju DND-u Našice

lions donacija nasice 0

lions donacija nasice 0

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEDanas su u prostorijama udruge društvo Naša djeca Našice predstavnici Lions kluba Našice ponovno predali donaciju. Kao i prije tjedan dana u vrrtiću Zvončić, donaciju su članovima DND-a predali predsjednik Lions kluba Našice Željko Crnković, član Hrvoje Šimić i drugi guverner Hrvatske i tajnik Lions kluba Našice Mladen Kajganić.

Par riječi o ovoj donaciji kao i o onoj koju su upriličili prije tjedan dana rekao je predsjednik Lions kluba Našice Željko Crnković.

lions donacija nasice 2

„U prosincu gotovo svake godine Lions klub Našice organizira Lions bal humanitarnog karaktera. Tako je bilo i ove godine kada smo uspjeli prikupiti 7200 kuna. Moram napomenuti da sve ove akcije ne bi bile moguće bez sudjelovanja donatora, a to su ove godine bile firme Feravino i Belje, kao i Grad Našice. Ovom prilikom im stvarno zahvaljujem jer zahvaljujući njihovim donacijama, a naravno i gostima koji su došli na bal mi smo uspjeli prikupiti ova sredstva. Sredstva su prikupljena za Društvo Naša djeca Našice kao i za dječji vrtić Zvončić. Prošli tjedan smo tako obišli i darivali vrtić, a danas smo to učinili ovdje u prostorijama DND-a Našice. Moram napomenuti kako s DND-om već duže vrijeme surađujemo i ovom prilikom ih moramo pohvaliti jer su stvarno vrlo aktivni. Prikupili smo sredstva za kupnju kućnog kina, puno slatkiša, knjiga, cd-ova i dvd-ova s crtićima, pa se nadam da će to razveseliti djecu i, naravno, sve članove društva Naša djeca Našice.“ – rekao je predsjednik Željko Crnković.

Na ovoj vrijednoj donaciji zahvalila je u nekoliko rečenica i predsjednica DND-a Našice Darija Vlajnić.

lions donacija nasice 1

„Vrlo uspješnu i lijepu suradnju već nekoliko godina održavamo a Lions klubom. Ove godine su nas se ponovo sjetili, organizirali su humanitarni bal, pa ovom prilikom želim izreći veliko hvala svim organizatorima i ovdje prisutnima predsjedniku Željku Crnkoviću, članu Hrvoju Šimiću i tajniku Mladenu Kajganiću. Naravno, puno hvala i našim sugrađanima koji su prisustvovali na balu i na taj način dali svoju donaciju za kupnju ovako lijepe i vrijedne opreme. Mi se naravno veselimo svakom poklonu, pa tako i ovome. Puno će nam ovo značiti, djeca će, vjerujem, biti presretna kada ovo vide, pa se i u njihovo ime još jednom svima zahvaljujem.“ – rekla je Darija Vlajnić. 

Pročitajte još

Učitavanje...