Konstituirajuća sjednica Savjeta mladih Grada Našica

Jučer je u prostorijama gradske uprave Grada Našica u 18,00 sati održana 1. konstituirajuća sjednica Savjeta mladih Grada Našica. Na dnevnom redu sjednice bile su predviđene tri točke: izbor predsjednika Savjeta mladih Grada Našica, izbor zamjenika predsjednika Savjeta mladih Grada Našica te pitanja i prijedlozi.

Sjednicu je otvorio g. mr.sp. Krešimir Žagar, dipl.ing., predsjednik Gradskog vijeća Grada Našica, koji je pozdravio sve izabrane članove Savjeta mladih Grada Našica te im ujedno i čestitao na izboru. Utvrđeno je da su na sjednici bili nazočni svi članovi Savjeta.

Nastavak uspješne suradnje Savjeta, Gradskog vijeća i Gradonačelnika

U prvoj točki prema dnevnom redu za predsjednicu Savjeta mladih Grada Našica jednoglasno je izabrana Laura Kanis. U nastavku sjednice novoizabrana predsjednica Savjeta, Laura Kanis zahvalila se članovima na ukazanom povjerenju te nastavila rad sjednice po utvrđenom dnevnom redu. U drugoj točki u kojoj se birao zamjenik predsjednika Savjeta mladih Grada Našica, članovi Savjeta javnim glasovanjem za zamjenicu predsjednice Savjeta mladih jednoglasno su izabrali Antonelu Gvozdanović.

Novoizabrana predsjednica Savjeta mladih Grada Našica, Laura Kanis, zahvalila se u ime svih članova, Gradskom vijeću i predsjedniku Gradskog vijeća g. mr.sp. Krešimiru Žagaru, dipl.ing na izboru u Savjet mladih Grada Našica, te je istaknula kako se nada nastavku uspješne suradnje Savjeta, Gradskog vijeća i Gradonačelnika.

Pročitajte još