Komemoracija Dragutinu Maleku – Dadi u školi Dore Pejačević

Komemoracija sjećanja na profesora Dragutina Malek

Danas, u 12,30 sati, u održana je komemoracija sjećanja na profesora Dragutina Malek, kojoj su prisustvovali njegovi dojučerašnji radni kolege, sportski djelatnici i prijatelji te učenici škole. O životnom i radnom putu profesora Maleka govorila je ravnateljica škole profesorica Slavica Zrilić.

Predsjednik košarkaškog kluba Našice Zdravko Vukić istaknuo je njegovu ljubav za košarkom, profesor Malek je bio osnivač i utemeljitelj današnjeg košarkaškog kluba u kojem je od 1973. godine obnašao dužnosti trenera, tajnika i predsjednika i člana uprave. Evo i na nedavno održanoj skupštini ponovno je izabran u upravni odbor kluba.

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2013/6mjesec/12/v2{/gallery}

Profesor Nikola Čalić se Dade sjeća od dana kada je krenuo u našičku gimnaziju u kojoj mu je bio profesor. Kasnije su skupa radili na osnivanju Društva pedagoga fizičke kulture Našice u kojem je profesor Malek bio predsjednik, tajnik pa i blagajnik. Nije mu bilo teško obnašati i sve druge poslove koji su ponajviše bili vezani uz sport.

Prisutni na komemoraciji su minutom šutnje odali počast preminulom prijatelju, profesoru i radnom kolegi kojeg će se uvijek rado sjećati.       

Ovim putem redakcija TV Našica obitelji i prijateljima iskazuje iskrenu sućut. Kako su ovo najteži trenuci za obitelj, TV Nasice.com ovakve objave NE NAPLAĆUJE i sve vezano za njih je BESPLATNO. Dovoljno je da nam se javite na službeni e-mail [email protected] te pošaljete smrtovnicu.

Pročitajte još