INTENZITY TRENING ( jeste li dovoljno hrabri izazvati svoje tijelo?)

fiz1a

Vježbanje je dobilo sasvim novu dimenziju uz udrugu „  FIZIOTERAPEUT NAŠICE “

Imate viška energije? Udebljali ste se preko zime? Slabi su Vam programi popust aerobika, pilatesa i sl.? ovo je pravi program za Vas i Vaše tijelo.

Uz ovaj program možete oblikovati tijelo, ispucati negativnu energiju, riješiti se stresa i skinuti višak kilograma.

Ovaj program koji spada u sam vrh modernog fitnessa izvlači i posljednji atom snage i dovodi praktično do ludila.

Poboljšava se kondicija, eksplozivnost, koordinacija i fokusiranost na zadatke. Izuzev tih očitih promjena, poboljšava se i rad srca, tlak, mišićna kontura, zglobovi i sve tjelesne funkcije.

fiz2a

Što se takvih treninga tiče, u Hrvatskoj trenutno vlada prava groznica, najvjerojatnije popraćena svjetskim trendom. Očito su nedavne vijesti o sve učestalijoj pretilosti urodile plodom i daljnja popularizacija ovakvih programa je neizbježna, te smo se i mi uključili u ovakvu vrstu vježbi.

Ovaj program uvodimo kako bi našim sugrađanima ponudili i svjetski trend vježbanja te im omogućili da uz nas poboljšaju kvalitetu svoga sportskog života, te oblikovali svoje tijelo prije ljeta, odmora i plaže.   

Tako da ove vježbe preporučujem svakome tko želi vidjeti gdje mu je granica i koliko možete napraviti :). Ovo je pravi test za vas i za vaše tijelo 🙂

Vježbe počinju u ponedjeljak 21.04. se održavaju u sportsko rekreativnom centru Power Gym u terminima:  Ponedjeljak i srijeda od 21 do 22h. broj mjesta je ograničen,stoga se prijavite i osigurajte si mjesto.

Prijave i informacije putem maila: [email protected] ili mob: 095/520-9165 (Gabrijel Hmura)

Dovedite svoje tijelo do savršenstva uz Udrugu „ Fizioterapeut Našice „

Predsjednik udruge:

Gabrijel Hmura,bacc.Physioth,Bowen terapeut ( 095/520-9165)

Pročitajte još