Humanitarno srce i na sutrašnjem derbiju

nexeqa

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMENajveći derbi rukometa u Hrvata, utakmica Nexe – CO Zagreb, igra se sutra (srijeda, 28.05.) s početkom u 19 sati u športskoj dvorani u Našicama.
Utakmica je humanitarna, cjelokupan prihod namijenjen je ljudima u poplavama opustošenom dijelu Slavonije.
Uz pomoć onima kojima je sada najteže, uživat ćete i u rukometnom spektaklu dva najbolja kluba Hrvatske.
Dolazak na utakmicu potvrdio je i izbornik muške reprezentacije Hrvatske Slavko Goluža koji će predvoditi izaslanstvo HRS-a.
Ulaznicu za utakmicu će kupiti baš svi, uključujući i igrače Nexea i CO Zagreba, a u akciju su se uključili i Nexe grupa, Osječka pivovara, Grad Našice, Foto studio Puhanić, Radio Našice te brojni drugi.
Igrači i djelatnici rukometnoga kluba Nexe u Našicama prodaju ulaznice, možete ih sresti u cijelome gradu danas i sutra. Ulaznice možete kupiti i u CB Roko u Našicama, a naravno i na blagajni dvorane prije utakmice.
Cijena ulaznice je 20 kuna.
Pomoć stanovništvu na poplavljenim područjima i dalje možete donirati u našičkom DVD-u i Crvenom križu, a prema najnovijim informacijama s terena najpotrebnije su hrana, voda, higijenske potrepštine, ručnici, posteljina, vreće za spavanje, pribor za jelo, čaše te proizvodi za dezinfekciju.

Pročitajte još

Učitavanje...