NAJAVA – Humanitarni koncert duhovne glazbe „MaraNAtha“

idol1
idol1

Humanitarna udruga Dar dobrote u suradnji s Gradom Našicama i franjevačkim samostanom Našice organizira prvi humanitarni koncert duhovne glazbe „MaraNAtha“, prvi takvog tipa u našem gradu.

 

Koncert će se održati 7. svibnja 2017. godine na ljetnoj pozornici pokraj dvorca Pejačević i to nakon večernje Svete Mise, s početkom u 20 sati. U slučaju lošeg vremena koncert će se održati u Domu kulture (kino dvorani).

Na koncertu će nastupati: Zvonimir Kalić&bandNoel iz Đakova, Slavljenički tim Doma molitve iz Slavonskog Broda, VIS Damjan iz župe Sv. Filipa i Jakova iz Vukovara i VIS Snaga Duha iz Našica.

Na koncertu će u ponudi biti i humanitarna gastroponuda koju će pripremiti volonteri Humanitarne udruge Dar dobrote u suradnji s prijateljskim udrugama, a sav prikupljeni prilog ići će za kupnju elektromotornih kolica članici udruge koja je stopostotni invalid i kojoj su nova kolica neophodna za obavljanje svakodnevnih dužnosti.

Osim navedene humanitarne prodajne akcije, i Caritas župe sv. Antuna Padovanskog, Našice, imat će humanitarnu prodajnu akciju u sklopu koje će prikupljati priloge za svoje korisnike.

Pridružite nam se na ovome događaju i slavite s nama Gospodina jer kako kaže sv. Augustin- tko pjeva, dvostruko moli!

Pročitajte još