Najava 3. našičkog rock festa (Petak 26. siječnja 2018.)

rok2
rok2

Glazbeno društvo „Strat“ Našice organizira 3. našički rock fest koji će se održati u petak 26. siječnja 2018. u Night clubu BarCode u Našicama (Trg Franje Tuđmana 4) u 21 sat! Ulaz je besplatan!

rok1

Prvo okupljanje našičkih rockera dogodilo se u siječnju 2016. godine povodom obilježavanja 50-te godišnjice našičke rock scene u sklopu manifestacije Noći muzeja. Organizirani koncert pokazao se kao pun pogodak te je bilo jasno da nešto slično treba Našicama i ubuduće. 26. siječnja 2018. dogodit će se 3. po redu Našički rock festival! Pozivamo sve građane da se odazovu i podrže našičku koncertnu i rock scenu!

rok3

Nastupaju:

TRIP KIRBY – Rock bend iz Donjeg Miholjca. Trip Kirby je ekipa ljudi koja je u muzičkim rock vodama negdje od 1992 godine. Okupili su se u ljeto 2014. godine i polako počeli raditi na pjesmama koje su objavljene na CD-u. Album se zove „Gdje su svi?“ i objavljen je u svibnju 2016. godine. Trip Kirbaši su ocrtali i vjerno prenjeli slušaocu ono što se događa već dugi niz godina u „žitnici Europe“. Valjalo bi napomenuti da im se muzika bazira na punk korijenima (na kojima je ekipa iz benda i odrasla), garažnom rocku i bluesu, alternativi…

rok5

VIS COMPANY – Iskusna ekipa iz Đurđenovca sa širokim repertoarom ex-yu glazbe!

PUT NA ISTOK – Jedan od najlegendarnijih našičkih rock sastava iza kojega stoje stotine i stotine nastupa. Kroz njega su protutnjali brojni našički glazbenici. Formirani početkom 70-ih, gotovo pa neprekidno sviraju i nastupaju do danas, što ih čini i najdugovječnijim našičkim sastavom.

COOKIE – Našički rock band okupljen 1976. godine na krilima novog vala. Ovaj našički bend bilježi brojne nastupe diljem cijele Hrvatske, a 2011. godine u izdanju Croatia Recordsa snimaju album „Prijatelji moji“. Uz njih će nastupiti još dvije našičke rockerske legende – Frola i Boro.

rok4

DORA BAND – Iako okupljeni u još u prvoj polovici 80-ih godina pod drugim imenom, grupa Dora se pojavila početkom 90-ih i od onda neprestano šire rock zvuk u Našicama i šire. Bilježe stotine nastupa, a 2013. godine osvajaju nagradu na Fender Music awards za izniman doprinos hrvatskoj rock glazbi.

Long live rock’n’roll & Strat! Vidimo se!

Foto: Dora Dvoržak i Josip Ledinšćak
bricks2016

Pročitajte još