Dječjem vrtiću Jaglac iz Đurđenovca vrijedna donacija Lions kluba Našice

lionsi1
lionsi1

Danas su predstavnici Lions kluba Našice bili u posjetu dječjem vrtiću Jaglac iz Đurđenovca te su im predali korisnu i vrijednu donaciju. Donacija je prikupljena na Lions balu koji je održan krajem prošle godine, a danas su predsjednik Lionsa Našice Rudolf Perlić, guverner Mladen Kajganić, načelnik općine Đurđenvac Hrvoje Topalović i član Hrvoje Šimić posjetili vrtić te djeci u prisustvu djelatnica vrtića predali veliki televizor, dvd uređaj i veliki broj crtića kao i mnogo slatkiša.

Ravnateljica vrtića Jaglac, Renata Plečić je zahvalila gostima iz Lionsa koji su njih, ali i njihovu djecu obradovali sa ovako lijepim poklonima.

„Uz ostalo ovaj televizor koji smo dobili na poklon će stvarno biti od velike koristi jer dva koja imamo u vrtiću su stvarno već dotrajala, pa će nam ovaj novi pomoći u pedagoškom radu.“ – rekla je među ostalim ravnateljica Renata Plečić.

lionsi2

Na donaciji zahvalio je i načelnik općine Đurđenovac Hrvoje Topalović.

„U ime općine Đurđenovac, a tako i svoje osobno ime ja se zahvaljujem Lions klubu Našice što su upravo odabrali Đurđenovac i dječji vrtić Jaglac kao destinaciju na koju će uputiti prikupljena sredstva, točnije prikupljene donacije u vidu DVD uređaja , filmova i televizor. Ja im se stvarno od srca zahvaljujem i siguran sam da su naš vrtić odabrali s pravim razlogom. Radi se naime o instituciji koja se još od 1931. godine bavi odgojem djece generacija mladih ljudi. U prošloj godini smo uspjeli sredstvima Fonda za energetsku učinkovitost obnoviti i krovište i stolariju i druge dijelove unutrašnjosti vrtića, pa mislim da je upravo ova donacija dobro došla i da će biti od velike koristi i našim odgojiteljicama tako i našim malim polaznicima vrtića.“ – rekao je načelnik Hrvoje Topalović.

Za kraj nekoliko riječi rekao je i sam predsjednik udruge Rudolf Perlić.

„Na humanitarnom balu koji je održan u Našicama u 12 mjesecu prikupljeno je 16 tisuća kuna. Pola tih sredstava odredili smo da ide za dječji vrtić Jaglac u Đurđenovcu, a ostalu polovicu ćemo usmjeriti u Našice, a o tome ćemo reći za nekoliko dana drugom prilikom . Danas smo donirali vrtić, točnije kupili smo ono što su nam rekli u vrtiću da im je potrebno, dakle televizor, dvd i filmove koje će djeca moći gledati.“ – rekao je Rudolf Perlić.

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2017/1mjesec/13/v1{/gallery}

Pročitajte još