Gradonačelnik Josip Miletić i Gradski savjet mladih Grada Našica donirali potrebite namirnice Socijalnoj samoposluzi

Grad Našice i gradonačelnik Josip Miletić u suradnji s Gradskim savjetom mladih Grada Našica i predsjednikom Goranom Konjetićem ponovno su podržali rad Socijalne samoposluge Našice te im danas donirali potrebite namirnice. Socijalnoj samoposluzi uz pomoć vatrogasaca i članova Gradskog savjeta mladih, predano je sedam različitih vrsta proizvoda: ulje i brašno, vegeta, tjestenina, mesni naresci, pasirana rajčica i mlijeko. Sve je kupljeno u količini od 120 komada, kako je naveo predsjednik Humanitarne udruge „Dar dobrote” Robert Kresić, zato što imaju 120 obitelji korisnika.

“Od iznimnog nam je značaja ova podrška Grada Našica, gradonačelnika Josipa Miletića i Gradskog savjeta mladih posebice zbog činjenice da nam je u ovim teškim vremenima epidemije koronavirusa iznimno teško raditi i ne možemo održati svoje redovite akcije prikupljanja hrane i drugih potrepština.” – rekao je Robert Kresić i naglasio kako će ova donacija pripomoći da paketi koje će raznositi u prosincu budu što bogatiji.

Gradonačelnik Josip Miletić rekao je kako je Grad Našice na poziv uvidio potrebu za namirnicama te je zajedno s Gradskim Savjetom mladih Grada Našica odlučio pomoći i kupiti potrebite proizvode.

“Grad Našice je uvijek pomagao i pomagat će za sve ove hvalevrijedne akcije i za ljude koji su u potrebi. Želimo da svim korisnicima ovi proizvodi pomognu i ukoliko se ukaže potreba i ne bude dovoljno donacija ubuduće, mi ćemo i dalje stajati na raspolaganju.”- rekao je gradonačelnik Josip Miletić te se zahvalio Robertu Kresiću i svim volonterima koji marljivo rade u Socijalnoj samoposluzi.

Pročitajte još