E-čitajte i ostanite doma!

Hrvatska narodna knjižnica i čitaonica Našice jedna je od prvih knjižnica u Slavoniji koje su pokrenule posudbu e-knjiga. Od uvođenja nove usluge, posudbe e-knjiga, prošlo je 20 dana. U tom razdoblju učlanilo se, obnovilo članstvo ili zatražilo pin 163 sugrađana te je posuđeno 254 naslova.

Baza knjiga prati trendove koji se čitaju i prvotno je brojala 90 naslova, a danas u njoj možete naći 163 naslova, a vrijedni knjižničari i dalje će širiti ponudu e-knjiga. Podsjećamo vas na koji način možete pristupiti e-knjigama našičke knjižnice. Digitalizirani pristup knjigama i njihova posudba moguća je pomoću besplatne aplikacije “ZaKi Book” koja je dostupna preko Google Play-a, Windows Store-a i App Store-a.

 

Postojeći članovi trebaju kontaktirati Knjižnicu kako bi dobili PIN za pristup svom online korisničkom računu na e-mail: [email protected]. Osobe koje nisu članovi Knjižnice, te oni kojima je isteklo članstvo, a žele se učlaniti ili produljiti upis te koristiti e-knjige 3 mjeseca, trebaju ispuniti i poslati pristupnicu koja se može naći na web stranicama knjižnice. Nakon njene obrade knjižničari će vam poslati broj iskaznice i PIN.

 

Važno je naglasiti kako Knjižnica daje 3 mjeseca besplatnog korištenja knjiga. E – pristupnicu te sve detaljne upute o načinu i uvjetima posudbe e-knjiga, mogu se naći na web stranici Hrvatske narodne knjižnice i čitaonica Našice.

Pročitajte još