Dvorac Pejačević domaćin nove radionice „Wine & Art” održane povodom Dana žena

 

Visit Našice – Turistička zajednica Grada Našice i Udruga mladih INFO jučer, 9. 3. 2024. godine, su organizirali jedinstven događaju Wine & Art povodom Dana žena, koji se održao u novoobnovljenom dvorcu Pejačević. I ovoga puta za sudionike bilo je osigurano stručno vodstvo Jelene Lulić, umjetnice i nastavnice stručnih predmeta u Školi primijenjene umjetnosti i dizajna, uz čije je savjete i uputstva svaki rad postao pravo malo remek – djelo.

Direktorica Turističke zajednice Ines Resler istaknula je kako je ova besplatna radionica organizirana povodom Međunarodnog dana žena, a izazvala je i veliki interes kod pripadnica ljepšeg spola jer su sva mjesta bila popunjena u rekordnom roku.

„Glavni cilj ovog događanja, osim pružanja prostora za druženje, edukativnih radionica i uživanja u degustaciji vrhunskih vina, jest i promocija nedavno obnovljenog prostora – Dvorca obitelji Pejačević, s posebnim naglaskom na prekrasnu konferencijsku dvoranu. Do sada su sve radionice bile organizirane na otvorenom, no sada planiramo organizirati slične radionice jednom mjesečno. Ova inicijativa ima za cilj povećati atraktivnost našega grada te potaknuti zajednicu na sudjelovanje u kulturnim i edukativnim događanjima. Radujemo se što će Wine & Art manifestacija pridonijeti stvaranju nezaboravnog iskustva za sve sudionike.” – izjavila je direktorica Resler.

Wine & Art – više od radionice

Ivona Ćosić, predsjednica Udruge mladih INFO je zahvalila Turističkoj zajednici na suradnji kao i svim sudionicima jučerašnje radionice.

„Večeras smo domaćini jedne posebne radionice, inovativnog formata koju smo započeli prošle godine. Tada smo imali podršku Grada Našica, a ove godine se priključila i Turistička zajednica, što je podiglo ovu manifestaciju na višu razinu. Vjerujem da će večerašnja radionica biti izuzetno uspješna i zabavna za sve prisutne. Ova značajna podrška i interes Turističke zajednice pridonose kvaliteti događanja, a uvjerena sam da će se takav entuzijazam ponoviti i na sljedećoj radionici koju planiramo uskoro organizirati. Radujemo se što možemo pridonijeti zajednici kroz ovakve edukativne događaje.” – rekla je predsjednica Ćosić.

Foto: Radio Našice – Ninoslava Pavlus

Pročitajte još