Đurđenovac – Kuglanje – Ekipi "A je to" i treća pobjeda

Đurđenovac - Kuglanje - Ekipi "A  je to" i treća pobjeda

U utakmici  između “Našice cement” i “Pečenjarnica Camel” je u samom početku bilo vrlo zanimljivo ako je ekipa Našice Cement puno slabije krenula od očekivanoga. U drugom djelu u utakmicu su ušli Knežević i Španović te se ritam povećao, ali očigledno prekasno jer su protivnici već daleko odmakli tako da je konačni rezultat iznosio 236 : 245 za ekipu “Pečenjarnica Camel” . Igrač utakmice je za Cementaru bio izvrsni Stanko Martinović 71 , a za Camel Matko Bulka 65.

Utakmica između “Croatia Osiguranja” i moto kluba “Racing” je također bila vrlo interesantna. Racing je dobro igrao, ali je Croatia bila puno raspoloženija što pokazuje i rezultati od 290 : 240 za CO. Za ekipu CO najbolji igrač je bio Branko Pavić 62 , a za Racing Nenad Miščević 57.

 

Utakmica “HVIDRA” i “Ribiči” trebala je biti derbi dana, ali Ribiči su od samog početka pružili slabu igru , tako da je utakmica završila 260 : 220 u korist HVIDRE. Najbolji igrač za HVIDRU Alen Trošelj 50, dok je za Ribiče Matija Ivančok 49.

Utakmica između “INA Našice -2” i “A je to”  je završila pobjedom ekipe “A je to”  283:171 Najbolji igrač za INU Našice je bio Alen Šiler 61 , a za “A je to” Darko Androš 57.

 

{module Adsense 300×250 – slika} {module Adsense 300×250 – slika}

Pročitajte još