ANKETA: Svi s nestrpljenjem očekuju rješenje ove krize. Hoćete li se cijepiti protiv koronavirusa kada cjepivo bude dostupno?

Ovih dana došla nam je lijepa i ohrabrujuća vijest o pronalasku cjepiva koje će pomoći da se svijet napokon pokrene iz ove krize uzrokovane pandemojom koronavirusa.

Znanstvenici su diljem svijeta pokušavali pronaći cjepivo i ovih im je dana u tome uspjelo. Naime, radi se o čak nekoliko cjepiva koje su u završnoj fazi testiranja te prema zadnjim informacijama ono bi trebalo biti dostupno već početkom slijedeće godine. Uz to, postoji vjerojatnost kako će ograničene doze cjepiva biti dostupne već i početkom godine za prioritetne skupine.

Veliki dio populacije je svjestan činjenice da nam samo ovakvo rješenje može pomoći, ali ima i onih koji nisu za to. Znamo da su cjepiva za druge bolesti pomogla u iskorjenjivanju tih bolesti, pa smo uvjereni kako će i ovo biti velika pobjeda nad koronavirusom

[Total_Soft_Poll id=”33″]

Cijepljenje protiv koronavirusa bit će na dobrovoljnoj osnovi kao i kod cijepljenja protiv gripe. Povodom toga, mi vas u novoj anketi pitamo, kada jednom dođe i kod nas cjepivo namjeravate li se i vi cijepiti protiv koronavirusa?

Pročitajte još