Obavijest za prijavitelje šteta od prirodne nepogode

U vezi Rješenja o proglašenju prirodne nepogode na području Grada Našica od strane Župana Osječko-baranjske županije kojim je proglašena prirodna nepogoda nastala djelovanjem vremenskih uvjeta olujnog i orkanskog vjetra praćenog velikom količinom padalina koji je dana 04. kolovoza 2020. zahvatio područje Grada Našica te izazvalo štete kod pravnih i fizičkih osoba na građevinama, opremi, višegodišnjim nasadima, poljoprivrednoj proizvodnji- prirodu i ostalim dobrima, pozivamo pravne i fizičke osobe s područja Grada Našica koje su pretpjele štete nastale uslijed prirodne nepogode da u Gradskoj upravi Grada Našica do uključivo 02. rujna 2020. godine u vremenu od 08. do 15.00 sati, prijave nastale štete na svojoj imovini.

Prijave se izvršavaju na propisanim obrascima u Upravnom odjelu za gospodarstvo i komunalni sustav, a obrasci se mogu podići osobno u zgradi Gradske uprave Grada Našica ili na web stranici www.nasice.hr

Građani koji su nadležnim službama Grada Našica tijekom prethodnog razdoblja prijavili štete na svojoj imovini, ne moraju ih ponovo prijavljivati.

O daljnjem postupanju biti će pravovremeno obaviješteni.

Svi prijavitelji trebaju dostaviti točne i istinite podatke oštećene imovine.

Dodatne informacije možete dobiti na telefon: 618-175 i 618-169.

PREDSJEDNIK POVJERENSTVA:
Josip Miletić, mag.math.

Pročitajte još