Danas veliki derbi SEHA Gazprom lige – RK Nexe vs RK Vardar

Za utakmicu 17. kola SEHA Gazprom lige, koja se danas igra u Našicama s početkom u 20:15 sati između RK Nexe i RK Vardara s pravom možemo reći kako se radi o jednom od najjačih derbija ove lige. Vardar se trenutno nalazi na prvom mjestu, dok je RK Nexe četvrti, pa nije niti čudno što se ovih dana traži karta više za ovu rukometnu poslasticu.

Iako su obje momčadi osigurale plasman na Final four, utakmica je vrlo važna kako zbog mjesta na tablici, tako i zbog pobjedničkog niza kojeg obje momčadi žele nastaviti. Naime, prije ove utakmice Vardar je kao domaćin izgubio od Meshkov Bresta, dok je RK Nexe na gostovanju u Novom Sadu izgubio od Vojvodine. Samopouzdanje koje bi se steklo pobjedom nad ovako jakim protivnikom itekako žele obje momčadi.

Trener Hrvoje Horvat je prije ove utakmice naglasio kako je dobro što se ova utakmica igra upravo protiv Vardara, jer ovako jaki protivnik zahtjeva i posebne pripreme. Isto tako trener je najavio kako su svi u klubu itekako svjesni što su prioriteti te koji su glavni ciljevi u ovoj sezoni. Zbog svega toga utakmicu RK Nexe vs RK Varadar je najavio kao utakmicu u kojoj sigurno neće nedostajati velike borbenosti kako u obrani tako i u napadu.

Moramo naglasiti kako su u klubu itekako svi ponosni na svoje navijače kojih je iz utakmicu u utakmicu sve više i više, bilo da se radi o domaćim gdje je uvijek puna dvorana, a isto tako i na gostujućim utakmicama na koje se odlučuje putovati sve veći broj navijača. Takva spoznaja raduje svakog igrača RK Nexe kao i sve one koji su na bilo koji način uključeni u rad kluba.

Ukoliko kojim slučajem nećete moći doći danas u dvoranu kralja Tomislava, utakmicu možete pratiti i na Arena Sport 2 kanalu.

Za kraj još jednom moramo spomenuti kako su pristigli u klub novi navijački šalovi pa ukoliko ih želite za sebe možete ih kupiti na ulazu u dvoranu prije početka odigravanja utakmice.

Lijepo je biti dio rukometne priče kojih ovih dana ispisuje naš RK Nexe.

Pročitajte još