Advent u Našicama: Sinoćnju večer obilježio prigodni bogati program

Sinoćnji program “Našičkog adventa” obilježen je koncertima. Koncert božićnih pjesama vrlo zapaženo su glazbeno oplemenili članovi Gradske udruge umirovljenika pod voditeljstvom Maje Smiljković. Večer je u pravom predblagdanskom ozračju nastavljena koncertom Gradske glazbe Našice pod ravnanjem Ivana Krajačića.

Upaljena 2. adventska svijeća

Sinoć se upalila 2. adventska svijeća na adventskom vijencu u srcu našeg grada. Molitvu je predvodio fra Josip Vukoja, a u  prigodnom programu nastupio je zbor „Brezice“. U ime zbora svijeću je zapalila je članica Ana Drenovac. Cijeli program paljenja svijeće pod organizacijom je Udruge za kulturu življenja DarNa i Župe sv. Antuna Padovanskog. Ovom događaju prisustvovali su brojni vjernici.

Kristijan Babić i bend održali sjajan koncert

Posjetitelji su se kasnije zabavili uz sjajan koncert lokalnog glazbenika Kristijana Babića & bend, a posjetitelji su tako mogli čuti brojne bezvremenske hitove koji su dobro zabavili publiku. Kristijan Babić novo je ime na našoj sceni,  a ovaj glazbenik prošle godine se predstavio  uspješnim singlom BOŽIĆNA (Neka me ovaj dan ponese) čime je započeo novo poglavlje u glazbenoj karijeri.

Ovogodišnji Advent u Našicama nadmašio očekivanja

Tijekom cijeloga prosinca bogatim kulturno – zabavnim i gastronomskim programom Našičani i posjetitelji će uživati u raznovrsnim manifestacijama, kao i uvijek pogodnim za svaki ukus i uzrast. Ove godine izuzetno je bogata ponuda božićnog sajma kojeg valja posjetiti. Ovogodišnja manifestacija “Advent u Našicama” nudi nastupe poznatih hrvatskih, ali i lokalnih glazbenika, kulturno – umjetničkih društava, kazališnih predstava, a i uprizorit će se neki od hrvatskih tradicijskih običaja. Ove godine neće manjkati ni zabave za najmlađe, pa će tako uživati u brojnim igraonicama i radionicama, a posjetit će ih i Djed Božićnjak!

Pročitajte još