Zapaženi rezultati za URT „Nexe Team” Našice

Više od 1300 natjecatelja iz 19 zemalja svijeta okupio je 6. Life on Mars trail održan u Metajni 25.03.2023. godine. Ova prekrasna staza prolazi kroz neke od najljepših i najizazovnijih krajolika Mediterana, koje su tijekom stoljeća oblikovali snažni vjetrovi bure i morska sol. Natjecatelji su došli iz cijeloga svijeta, najviše iz Hrvatske i Slovenije, te čak 40-ak iz Kine.

Treking liga kao organizator utrke u suradnji s Turističkom zajednicom grada Novalje napravili su sve da utrka kroz samo šest izdanja stigne do jedne od najcjenjenijih outdoor manifestacija.

Organizator je ponudio tri utrke i to:

  • Challenger 24km
  • Active 15 km
  • Light 7 km

Na Light stazi nastupio je Jurica Fapali koji je istrčao odličnu utrku, prvi dotrčao do cilja te tako na ovom prestižnom događaju doveo URT „Nexe Team“ Našice na postolje.

Istog dana, u sklopu  Zagreb 21 powered by Heineken 0.0 – Zagrebačkog proljetnog polumaratona održana je utrka na 5 km na kojoj su nastupile Suzana Brlek i Martina Jozanović te ostvarile odlične rezultate. U vrlo jakoj konkurenciji Suzana je dotrčala kao deveta (četvrta u starosnoj kategoriji) dok je Martina ušla kao dvadesetčetvrta (sedma u starosnoj kategoriji).

Emanuel Puhanić – četvrto mjesto na 1.500 metara u seniorskoj konkurenciji

U organizaciji AK Fortius dana 26.03.2023. godine održano je u Zadru 1. Kolo Dalmatinske lige. Ova liga poslužila je kao dobar test u sklopu priprema Emanuela Puhanića, člana našičke Udruge rekreativnog trčanja, koji se natjecao izvan konkurencije u seniorskom natjecanju na 1.500 metara i tom prilikom ostvario izvrstan rezultat osvojivši 4. mjesto

Foto: URT „Nexe Team“ Našice

Pročitajte još