URT „Nexe Team” opet na postolju

U subotu 28.08.2021. godine održan je u Zagrebu „Grawe” noćni maraton sa zanimljivim disciplinama;

  • Desetinka M/Ž
  • 1/4 Maraton M/Ž
  • 1/2 Maraton M/Ž
  • 3/4 Maraton M/Ž
  • Maraton M/Ž

Uz vrlo brojne natjecatelje na stazi 1/4 Maraton nastupile su Ines Toth i Nikolina Kerep koje su stazu savladale s vrlo dobrim osobnim rezultatima. Na utrci polumaraton boje URT „Nexe Team” branila je Vesna Janković koja je istrčala najbolji osobni rezultat ove sezone te osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju.

U isto vrijeme Općina Strizivojna zajedno s Odbojkaškim klubom Strizivojna i ove godine organizirala je “Noćni cener”, noćnu utrku najdužom ulicom u Hrvatskoj, a trčale su se dionice od 5 i 10 kilometara. Na dionici od 5 km nastupili su Ivana Devald koja je osvojila deseto mjesto dok je Damir Mesec osvojio četvrto mjesto. Na utrci od 10 km Dubravka Mesec osvojila je prvo mjesto i zlatnu medalju dok su Hrvoje Dundović i Valerija Šimić ovu dionicu istrčali s odličnim osobnim rezultatima.

U Jasenovcu 28.08.2021. godine u popodnevnim satima održana je 1. Jasenovačka utrka te je za Nexe Team Našice na utrci od 5 km nastupila Suzana Brlek, na 10 km Tomislav Gall, a te su utrke uspješno istrčali s dobrim osobnim rezultatima.

Foto: URT „Nexe Team”, utrka “Grawe” noćni marton, utrka Strizivojna

Pročitajte još