Regija – Lipstick Music predstavlja Belmondo

lipstic26_10_1a

Belmondo su Tibor Varga (vokal) i Hrvoje Runtić (producent). Ljubiteljima plesne glazbe Hrvoje Runtić poznat je iz Matrixa, dok je Tibor Varga mladi pjevač koji se javnosti prvi put predstavlja na prvom singlu Belmonda pod naslovom “Pjesme lažu“.

{youtube}uQagroW19_U{/youtube}

lipstic26_10_2aPjesma je to brzog tempa, ali u suštini nježna i romantična balada, koja u najboljem svjetlu pokazuje kojim smjerom će se Belmondo kretati. Video za “Pjesme lažu” predviđen je 14 dana nakon izlaska singla, a 14 dana nakon izlaska videa slijedi i single s remixima na kojoj će se naći verzije pjesme u viđenju svjetskih DJ-a i producenata. No, o tom više krajem listopada!

Tibor Varga će biti lice koje će u javnosti predstavljati Belmondo, a vjerujemo da će, osim izgledom, ženski dio publike zapaliti i svojim vokalom, o kojem nećemo puno pričati – pozivamo vas da poslušate pjesmu!

Lipstick Music je novopokrenuta globalna izdavačka kuća sa sjedištem u Hrvatskoj, u Osijeku. Kuća će izdavati isključivo EDM (dance, neo disco, house, trance itd.), a izdanja će biti na engleskom i hrvatskom jeziku. Sva engleska izdanja će, osim u Hrvatskoj, biti objavljivana i na globalnom tržištu, i to ne samo kroz digitalne servise poput iTunesa, Spotifyja ili Amazon MP3-a, nego i putem naših brojnih licencnih partnera. Tako ćemo Tibora Vargu uskoro moći upoznati i kao izvođača na engleskom jeziku u zanimljivom i uzbudljivom novom projektu The Violators, čiji će prvi single “Get Down” ugledati svjetlo dana već početkom studenog!

Autor glazbe i aranžmana, te glazbeni producent Belmonda, kao i većine izdanja Lipstick Musica je Hrvoje Runtić (autor i producent grupe Matrix, radio s brojnim izvođačima poput Jaqouesa Houdeka, Nina Badrić itd.) Riječi za “Pjesme lažu” potpisuje darovita Michaela Varga (autor i vokal grupe Matrix).

“Pjesme Lažu” svakako je osvježenje za hrvatsku glazbenu scenu, kakva će uskoro biti vrlo česta i brojna iz tvornice hitova Lipstick Music!

Za više informacija posjetite: http://www.lipstickmusic.com/hr/

{module Adsense 728x 90-slikovni}

Pročitajte još