Velika pobjeda URT „Nexe Team”-a Našice u Čazmi

 


Nakon veličanstvene pobjede RK Nexe-a nad PPD Zagrebom nizu odličnih sportskih rezultata priključio se i URT „Nexe Team” Našice. Utrka od Zagrebačkog do Čazmanskog kaptola najduža je cestovna atletska utrka u Hrvatskoj duga 61km i 350m i među najstarijim je sportskim manifestacijama u državi. Trči se od 1976. godine te je u najvišem rangu natjecanja po Hrvatskom atletskom savezu. Organizatori su Grad Čazma te Sportska i Turistička zajednica Grada Čazme.

Utrka se održala 27.03.2022. godine, a našičanka Dubravka Mesec, članica URT „Nexe Team” Našice uvjerljivo je na ovoj utrci pobijedila. Dubravka je ovom pobjedom na najbolji način predstavila Grad Našice kao i svoju udrugu. Uz Dubravku je bio njezin suprug i trener Damir Mesec koji je ujedno i trener škole trčanja URT „Nexe Team” Našice.

Održana i 2. utrka našičkom geološkom stazom

Treba istaknuti kako je članica URT „Nexe Team” Našice Suzana Brlek ove subote trčala na proljetnom polumaratonu u Budimpešti kojeg je uspješno istrčala.

Članovi URT „Nexe Team” Našice u subotu 26.03.2022. godine organizirali su 2. utrku Našičkom geološkom stazom na kojoj su članovi udruge također osvojili niz medalja :

Velika utrka

1. mjesto: Darko Dolovski

Srednja utrka

1. mjesto: Matija Fapali

3. mjesto: Novela Drmić

Mala utrka

2. mjesto: Ema Kovačević

Dječja utrka

3. mjesto: Niko Devald

3. mjesto: Leona Knežević

Svi ostvareni rezultati dokaz su kvalitetnog rada URT „Nexe Team” Našice koja je najmlađa sportska udruga, ali zato sa vrlo uspješnim rezultatima gdje članovi posebno ističu da im je prioritet isticati svoj Grad za koji i trče.

Foto: URT “Nexe Team” Našice

Stric pivo

Pročitajte još