Ukrao novčanik s novcem i dokumentima

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske jučer, 10. rujna, oko 12,30 sati, u Osijeku, na tržnici, 62-godišnji hrvatski državljanin ukrao je platnenu vrećicu u kojoj se nalazila kožna torbica sa novčanikom, osobnim dokumentima i bankovnom karticom vlasništvo 82-godišnjeg hrvatskog državljanina. Vlasniku je počinjena materijalna šteta oko 2000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće.

Policija pronašla višestrukog počinitelja kaznenih djela

Provedenim kriminalističkim istraživanje sumnja se da je 18-godišnji hrvatski državljanin počinio šest kaznenih djela teška krađa i krađa. Od 24. lipnja do 9. kolovoza ove godine, 18-godišnjak je parku kod crkve u Belom Manastiru ukrao mobitel vlasništvo 36-godišnje hrvatske državljanke, provalio u podrumske prostorije vlasništvo 75-godišnjeg hrvatskog državljanina, provalio u skladište tvrtke iz Belog Manastira te provalio u prodajni prostor trgovine i ukrao oko 1500 kuna novčanog pologa.

U Dardi je 18-godišnjak provalio u trgovačku radnju vlasništvo pravne osobe iz Cerne te ukrao osobni automobil vlasništvo pravne osobe iz Darde i nakon krađe s osobnim automobilom sletio u odvodni kanal u blizini Darde. Fizičkim i pravnim osobama počinjena je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće.

Djelatnik pronašao dijelove ručne bombe

Jučer, 10. rujna, oko 9,30 sati, u blizini Kešinaca, u šumi, tijekom obavljanja radova djelatnik tvrtke pronašao je praznu košuljicu ručne bombe bez upaljača. Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu minsko – eksplozivno sredstvo izuzeo je na siguran način s mjesta pronalaska.

Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je 9 prometnih nesreća, gdje je u jednoj prometnoj nesreći jedna osoba lako tjelesno ozlijeđena. Preostale 8 prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodilo su se 2 prometne nesreće, četiri na području Belog Manastira te dvije prometna nesreća na području Našica i jedna na području Đakova.

Pročitajte još