Vrijedna donacija slikovnica i enciklopedija Dječjem vrtiću „Zvončić” Našice

Danas je Dječji vrtić „Zvončić” Našice primio velikodušnu donaciju Mjesnog odbora Našice. Tako su predsjednik Darkom Cerovskim, potpredsjednik Marijanom Tepešom te članica Kristina Knežević obogatili vrtićki fundus setovima slikovnica „Vremenaste priče” najpoznatijeg hrvatskog meteorologa Zorana Vakule i enciklopedijama namijenjenim polaznicima vrtića.

Ravnateljica Dječjeg vrtića Snježana Kanđera izrazila je duboku zahvalnost Mjesnom odboru na ovoj iznimnoj gesti. Istaknula je važnost ovakvih donacija u oblikovanju poticajnog okruženja za djecu te naglasila kako će ova zbirka slikovnica i enciklopedija biti neizmjerno korisna u radu s polaznicima vrtića.

„Današnji susret s predstavnicima Mjesnog odbora i predsjednikom Darkom Cerovskim zaista je bio poseban trenutak koji će nam ostati u sjećanju. Djeca iz naše tri skupine su pokazala veselje i svim srcem se zahvaljuju na ovoj vrijednoj donaciji. Iako su slikovnice već poznate, djeca su danas izrazila oduševljenje kada su ih uzela u ruke. Sada imamo dodatnih osam kompleta, što će obogatiti našu knjižnicu i pružiti djeci vrijedan izvor znanja. Iznimno sam sretna zbog ovog susreta, a posebno mi je drago vidjeti podršku zajednice koja prati rad naše institucije te brine o potrebama djece i zaposlenika. Važno je što se prepoznaje značaj predškolskog odgoja u društvu, a raduje me i saznanje da ćemo u budućnosti imati novi vrtić na Urbariji. Susret je završio pjesmom naših mališana, a ovim putem želim uputiti zajedničku čestitku svim našim obiteljima i sugrađanima – sretan vam Božić i Nova godina i neka vam blagdansko vrijeme bude ispunjeno mirom, blagoslovom i ljubavlju.” – izjavila je ravnateljica Kanđera naglasivši kako će nam svima trebati puno mudrosti da prođemo kroz nadolazeće izazove.

Mjesni odbor Našice koristiti svoja sredstva za donacije

Mjesni odbor Našice ovom donacijom samo potvrđuje važnost ulaganja u budućnost, istaknuo je predsjednik Cerovski.

„Danas smo s velikim zadovoljstvom predali vrijednu donaciju Dječjem vrtiću „Zvončić” Našice, a ideja za ovu donaciju proizašla je iz nedavnog posjeta poznatog meteorologa Zorana Vakule ovom vrtiću kada je mališane upoznao sa svojim radom, odnosno zbirkom slikovnica – djeca su bila oduševljena njegovim posjetom stoga smo odlučili podržati vrtić donacijom od osam kompleta slikovnica, čime smo dodatno razveselili djecu. Ovo je samo jedan od primjera kako Mjesni odbor Našice koristiti svoja sredstva za donacije i raduje nas što možemo pridonositi zajednici na ovaj način.

Uskoro će stići još jedna donacija, ovaj put u obliku dječjih enciklopedija, knjiga i drugih edukativnih materijala, koje će pomoći odgajateljicama u radu s djecom. Dugogodišnja suradnja s Dječjim vrtićem „Zvončić” nije jedinstven slučaj. Naime, nastavit ćemo podržavati ne samo ovaj vrtić, već i druge područne vrtiće kada god se pruži prilika. Želimo osigurati da sva djeca imaju pristup potrebnim izvorima za kvalitetno obrazovanje. Uz to, želim iskoristiti priliku da poželim sretan i blagoslovljen Božić našim najmlađima i neka im iduća godina bude ispunjena uspjehom i srećom. Također želim uputiti čestitke ravnateljici Kanđeri te odgojiteljicama koje obavljaju izuzetno važan posao s puno strpljenja.” – izjavio je predsjednik Cerovski. A galeriju fotografija možete pronaći na ovoj poveznici.

Pročitajte još