Našku uručena sportska oprema vrijednosti 49.946,00 kuna

Lopte nask 1
Lopte nask 1

Predsjednik nogometnog kluba Našk Oto Dudjak je danas preuzeo športsku opremu za mlađe kategorije, koja je donacija Hrvatskog olimpijskog odbora i programa „Od Športske škole do OI“.

Toj je odluci prethodio prijedlog Športske zajednice Grada Našica i Športske zajednice Osječko-Baranjske županije koja je to podržala.

Sastavni dio opreme čine štapovi za slalom(30), lopte vel.4 (15), lopte vel.5 (25), čunjići/prostorni marker(3), Dres Apollo crveno/crni (40), štucne (40), golovi aluminijski 7x2m (2), golovi aluminijski 5x2m (2), mreža za golove (2 para), zaštitna mreža iza gola (250m2) i adidas FIFA approved (10), sve u vrijednosti 48.946,00 kuna.

Lopte nask 2

Navedenu donaciju uručio je predsjednik ŠZ-e Josip Pavlus koji je istaknuo kako je ovo, od kako je na čelu krovne organizacije našičkog športa, drugi puta da nogometni klub Našk dobiva opremu za rad mlađih kategorija. Predsjednik Naška je, zahvaljujući se na donaciji, istaknuo kako će ona biti veliki poticaj da se još kvalitetnije radi s najmlađima. Oba su se predsjednika složila kako je jedan od prioriteta kluba i grada, bez čije podrške je to gotovo nemoguće, dovršetak prostora i svlačionica ispod tribine. 

 

Pročitajte još