Video – Obiteljsko gospodarstvo Peršić dobilo novog člana – Malog Sokola

ivopersic 3
ivopersic 3

Kako nam je rekao Ivo Peršić, sada umirovljenik, a nekada jedan od najvećih poduzetnika Slavonije, prije nekoliko dana na njegovim ribnjacima u Donjoj Motičini okotila se jedna od njegovih ljama te je tako odnedavno ovo gospodarstvo dobilo i novog stanara.

Naime, radi se o malenoj ljami vrlo interesantnog imena Sokol, a ime je dobio jer se rodio sa jednim crnim, a jednim plavi okom. Uz ovog mališana već od prije godinu dana tu je tri ljame, nekoliko srna, pet somalijskih ovaca raznih drugih domaćih životinja, a naravno tu su prekrasno uređeni ribnjaci u kojima većinom uživaju divlji i pitomi šarani, somovi i druge slatkovodne ribe.

ivopersic 2

Ivo Peršić je ovaj svoj hobi započeo prije nekih 25 godina i od toga dana, pa sve do danas njegovo imanje se sve više širi i popunjava raznim predmetima iz starina, kućica, a odnedavno i velikim brojem životinja.

Sve to naravno zahtjeva mnogo truda, ali prije svega ljubavi, a što o svemu kaže sam gospodin Ivo možete pogledati u video prilogu koji vam i danas prilažemo.

Uživajte….

{youtube}r_5ATGqJmac{/youtube}

Pročitajte još