Uskoro II. Našička fešta

 

Danas je gradonačelnik Krešimir Kašuba uz direktoricu Turističke zajednice Grada Našice Ines Resler u svom uredu ugostio organizatore Našičke fešte II. predstavnike Gastronomske udruge GUN Našice na čelu s predsjednikom Vedranom Borjanom. I Grad Našice i Turistička zajednica Grada Našice ovim su činom dali potporu manifestaciji koju će i sufinancirati sa željom da se Našice promoviraju u gastronomskom, turističkom i društvenom smislu.

Organizatori Udruga GUN zahvalila je na potpori i dodala da ove godine pripremaju još veću i sadržajniju manifestaciju koja će trajati dva dana, a uključuje natjecanje u kuhanju čobanca i druge zanimljive igre, podjelu besplatne voletine te dodatan sadržaj za djecu. Gradonačelnik je pohvalio sve aktivnosti koje je udruga od svog osnutka prije dvije i pol godine napravila, posebno prvu Našičku feštu koja je okupila veliki broj ljudi i bila je kvalitetno organizirana.

Takav tip događaja pokazao je da upravo to Našičani traže, ali ne samo oni nego i naša šira zajednica. Direktorica Resler se zahvalila GUN-u na radu i organizaciji Fešte kojoj će nastupiti i Slavonia band uz podršku Turističke zajednice.

Manifestacija koja traje dva dana

Predsjednik Vedran Borjan još je jednom ovim putem pozvao sve sugrađane i posjetitelje da dođu na drugo izdanje Našičke fešte

„Pozivam sve sugrađane i posjetitelje na Našičku feštu II. koja će se održati 31. svibnja i 1. lipnja na Poligonu u Našicama. Za razliku od prošle godine ovogodišnja Fešta traje dva dana i bit će puno bolja, sadržajnija te se veselimo dolasku svih gostiju na ovaj gastronomsko-glazbeni događaj.” – rekao je predsjednik Borjan.

Pročitajte još