MŽNL Slavonije i Baranje, 2. kolo – Našk – HNK Željezničar 2:4(1:2)

nask1
nask1
Našice – Gradski stadion. Gledatelja 100.

Glavni sudac Manuel Jugović(Črnkovci). Pomoćni suci Hrvoje Lacović, Luka Vidak(Osijek). Delegat Tomica Margeta(Požega).

Strijelci: 0:1 – Kljajić(23) k.u., 0:2 – Majstorić(32), 1:2 – Galinec(45) k.u., 1:3 – Mijić(67), 1:4 – Stefanović(79), 2:4 – Grgačević(82). Opomenuti igrači: Mađaš(Našk), Ravlić, Brnjić, Misir(Žljezničar).

Našk: Mikšić, Bilogrević(od 71.Hečimović), Barišić, Bošković, Kostreš, Gašparić(od 83.Strakoš), Galinec, Paradinović(od 49.Grgačević), Mađaš, Grgić, Mikola. Trener nema.

Željezničar: J.Barukčić, Ravlić, Bandalo, Kljajić, Katalinić, Brnjić, Stefanović(od 89.Lošić), Misir, Majstorić(od 60.Panijan), Vrhovac, Mijić(od 83.Samardžić). Pomoćni trener Gabrijel Crnković.

nask2

Igrač utakmice: Josip Majstorić(Željezničar).

Nogometaši Naška nisu uspjeli „kapitalizirati“ bodove iz Višnjevca. Kod kuće su poraženi od Željezničara koji je u otvorenoj igri došao do tri boda. Bilo je puno propusta u obrani Našičana koje su Brođani znalački iskoristili. Željezničar je u vodstvo došao iz kaznenog udarca, Mađaš je loptu klizeći izbacio u korner a sudac je to procijenio za najstrožu kaznu.

nask3

Kljajić je siguran realizator. Devet minuta kasnije, nakon izgubljene lopte Naška, na sredini terena, Majstorić je „izvozao“ obranu njegovu obranu i ušetao se u gol. Na isteku prvog dijela kazneni udarac, ovoga puta, za Našičane. Galinec je precizan što je trebao biti poticaj za drugih četrdeset pet minuta. Nažalost igra stopera s vratarom se osvetila. Mikšić loptu dodaje Mijiću koji postiže treći pogodak za Željezničar. To je unijelo puno nervoze i pogreški igrača Naška. Neuspješno dodavanje Hečimovića prema Gašpariću presjekao je Vrhovac i lopta je po četvrti puta u mreži Naška. Pogodak Grgačevića tek je ublažio visok, neočekivan i neugodan poraz. Kud su kvalitetno i brojčani slabiji u odnosu na prethodnu sezonu sada ih čeka dva teška gostovanja u Pakracu i Vukovaru.

nask4

nask5

Pročitajte još