Urt „Nexe Team” Našice na pogon sestara Janković – Plemeniti

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEUlice Belišća, ali i Valpova, u nedjelju (12.7.2020.) su bile poprište još jednog sportskog događaja u organizaciji Sportsko rekreacijskog kluba „Baraber Extreme Team“ i Zajednice športskih udruga grada Belišća. Ovo je vrlo atraktivna utrka koja obilazi kružne tokove ovih dvaju gradova te prelazi i most za Baranju, a utrka se još naziva „Utrka kružnih tokova”. Kategorije ove utrke su: 2,5 km, 5 km i 10 km.

Uvijek brojna i vesela ekipa URT „Nexe Team” Našice došla je u susjedstvo s nadom da bi se i ovaj put moglo uzeti odličje, a da bi ovo mogla biti dobra godina već su pokazali rezultati jedinstvenih sestara Janković – Plemeniti i obiteljskog para Mesec. Utrka na 5 km pokazala je da se Našičani s pravom imaju nadati odličju te je Vesna Janković ponovno istrčala odličnu utrku i u vrlo jakoj konkurenciji zauzela 3. mjesto i time opet „Nexe Team” dovela na postolje. Ovu utrku uspješno su istrčale osječanke Žana Bilandžić i Mihaela Zorkić koje nastupaju za URT „Nexe Team” Našice.

Utrka na 10 km ponudila je „okršaj” jakih trkača u muškoj i ženskoj konkurenciji. Jasna Plemeniti ponovno je istrčala odličnu utrku i samo nekoliko sekundi dijelilo ju je od od postolja te je u ukupnoj konkurenciji osvojila izvrsno 4. mjesto. Ovu utrku uspješno je istrčala i Branka Grahovac.

Muška konkurencija na 10 km bila je vrlo jaka te su naši trkači Dejan Šofek (ujedno i član UMSMŽ „Heroji ne umiru”), Dragan Jović, Zdenko Grahovac, Hrvoje Dundović i Ivan Špoljarić s vrlo dobrim osobnim rezultatima uspješno istrčali ovu utrku. I ovaj vikend pokazao je da se nastavlja velika trkačka aktivnost Našičke udruge prepoznatljive po rezultatima i jedinstvenim dresovima popularnim diljem RH.

Pročitajte još

Učitavanje...