Nogomet – 1. ŽNL Osječko-Baranjska, 15. kolo

vihor29_11_1a

1. ŽNL Osječko-Baranjska, 15. kolo

Kešinci – Vihor 0:2 (0:1)

Kešinci – Igralište Balkan.
Gledatelja 50. Glavni sudac: Dubravko Habus (Belišće).
Pomoćni suci Savo Todorović, Marijan Kečinović (obojica Osijek).
Delegat Milorad Tadić (Osijek). Strijelci: 1:0 – Torčić (7), 0:2 – Bernić (48).
Opomenuti igrači: Goran Petrlić (Vihor).

Kešinci: Ružić, Lovas, Katilović, Vidaković, T. Vragolović, Z. Nikolić (od 60. Milić), Blažević, D. Vragolović, Tšanović (od 25. Ćaleta), Filaković (od 18. Doko), H. Nikolić.
Trener nema.

Vihor: Banović, Oreški, Petrlić, Pinter, Bernić, Torčić, Čepel, M. Prevolšek, S. Prevolšek, Horvatek (od 62. Dervić), Potolovec (od 46. Galinec).
Trener Stjepan Topolovec.

Nogometaši Vihora i dalje ostaju kandidati za prvaka 1.ŽNL-e Osječko-Baranjske, potvrdili su to u utakmici s Kešinicima pobijedivši ih na njihovom terenu zvani „Balkan“. Zaostatak za vodećim Zrinskim, koji je minimalnim rezultatom kod kuće dobio Viteza, ostaje tri boda što u proljetnom dijelu prvenstva nije nenadoknadivo.

{gallery}Slike_tekstovi/zanimljivosti/2011/11/29/v1{/gallery}

Otvaranje utakmice počelo je više nego dobro. Pinter se sjurio po desnoj strani, loptu zavrnuo do slobodnog Vladimira Torčića koji postiže svoj deseti pogodak. I do kraja prvog dijela Vihor dominira ali se Kešinci, koju su zbog ozlijede morali mijenjati dva igrača, uspješno brane.

I drugo poluvrijeme nije moglo početi bolje. Iz jedne gužve i ubacivanja s desne strane najspretniji je Mario Bernić i lopta je po drugi puta u mreži domaćeg vratara. To dvostruko vodstvo kao da je uspavalo Vihora jer Kešinici do kraja susreta imaju tri četiri veoma izgledne prigode za pogodak. Na sreću Vihora ili su promašili ili to nje  sigurni vratar Marijo Banović dozvolio.

(Tekst&foto: Srećko Sobodić)

Pročitajte još