Donja Motičina – Održana rasprava kako legalizirati bespravno sagrađeni objekat

legalizacija10_11_1a

U domu DVD-a u Donjoj Motičini jučer su predstavnici Geodetskog Zavoda iz Osijeka okupljenim mještanima sela objašnjavali i odgovarali na pitanja na temu “Kako lelalizirati bespravno sagrađeni objekat?”.

O ovoj vrlo aktualnoj temi je u nekoliko navrata putem medija govorio i ministar graditeljstva i prostornog uređenja Ivan Vrdoljak, a ovoga puta su predstavnici iz prve ruke odgovarali na pitanja zainteresiranim mještanima. Pitanja mještana je bilo vrlo mnogo jer je doneseni zakon nov pa su određene stvari mnogima vrlo nejasne. Predstavnici su objašnjavali o načinu legalizacije sagrađenih objekata, što napraviti i kome se obratiti te su pričali o uvjetima za legalizaciju i postupku što je sve potrebno kako bi objekat postao legalan. Nakon toga su odgovarali na desetke postavljenih pitanja zainteresiranih mještana.

legalizacija10_11_2a

Za sve one koji nisu bili na jučerašnjoj raspravi, a imate pitanje vezano uz legalizaciju objekata u općini Donja Motičina možete se javiti na telefon 031/22-33-70 ili mobitel 091/333-88-10 (Jure Tomić ing. geod.) Geodetski zavod d.d. Osijek – Zavod za projektiranje i izvođenje geodetskih radova.

{module Adsense 728x 90-slikovni}

Pročitajte još