Ukrao mobitel – Materijalna šteta iznosi oko 6.500 kuna

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske u nedjelju 18. rujna, u Osijeku, nepoznati počinitelj je u restoranu brze hrane ukrao mobitel, čime je maloljetnica oštećena za oko 6.500,00 kuna. Policija nastavlja intenzivno traganje za nepoznatim počiniteljem.


Iz trgovine ukrao bušilicu

Početkom mjeseca rujna, u jutarnjim satima, u Valpovu, nepoznati počinitelj je iz trgovine ukrao električnu bušilicu, čime je pravna osoba oštećena za 5.900,00 kuna. Policija nastavlja intenzivno traganje za nepoznatim počiniteljem.

Događaji u prometu

Jučer 18. rujna na području Policijske uprave osječko – baranjske u nadzoru prometa evidentiran je jedan vozač osobnog automobila i jedan biciklist koji su bili pod utjecajem alkohola. Najveća prisutnost alkohola evidentirana je oko 20,30 sati u Osijeku, kada je u nadzoru prometa zaustavljen 53-godišnji biciklist iz Osijeka. Evidentirana mu je koncentracija od 2,08 promila alkohola u krvi.

Tijekom protekla 24 sata pet prometnih nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća od kojih je u jednoj prometnoj nesreći jedna osoba lako tjelesno ozlijeđena, a četiri su za posljedicu imale materijalnu štetu.

Stric pivo

Pročitajte još