Ukrao katalizator s osobnog automobila

U noći sa 6. na 7. rujna, u Osijeku, nepoznati počinitelj je s parkiranog osobnog automobila demontirao i ukrao katalizator. Vlasniku 69-godišnjem hrvatskom državljaninu počinjena je materijalna šteta oko 2000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće.

Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su 4 prometne nesreće, gdje je u jednoj prometnoj nesreći jedna osoba lako tjelesno ozlijeđena. Preostale 3 prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu.

Na području Osijeka dogodilo su se 2 prometne nesreće te po jedna prometna nesreća na području Belišća i Našica. Jučer, 8. rujna, na području Policijske uprave osječko – baranjske u nadzoru prometa evidentirano je 6 alkoholiziranih vozača (5 vozača osobnog automobila i 1 vozač bicikla).

Najveća prisutnost alkohola u krvi evidentirana je u 19,20 sati, u Lugu, kada je u nadzoru prometa zaustavljen biciklist 53-godišnji hrvatski državljanin iz Luga. Vozaču bicikla evidentirana je prisutnost alkohola u krvi od 1,53 grama po kilogramu. Za počinjeni prekršaj propisana je novčana kazna od 500 kuna.

Pročitajte još