U protekla 24 sata evidentirano šest kršenja mjera samoizolacije građana

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske u protekla 24 sata, ova Policijska uprava evidentirala je 13 dojava građana o kršenju mjera samoizolacije. Obavljenim terenskim provjerama policija je na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirala šest kršenja mjera samoizolacije građana koje su odredili sanitarni inspektori. O svemu utvrđenom obavještava se državni inspektorat te će neodgovorni građani biti novčano kažnjeni.

Svim građanima skrećemo pažnju na važnost pridržavanja mjera samoizolacije radi očuvanja vlastitog zdravlja ali i zdravlja cjelokupne zajednice. Osobe kojima je određena mjera samoizolacije, dužni su se ponašati sukladno uputama koje su dobili. Sve sumnje o kršenju mjera samoizolacije možete prijaviti pozivom na 192 ili putem aplikacije za e-dojave.

Provalio u ugostiteljski objekt

U vremenu od 22. do 24. ožujka, u Ulici kralja Petra Krešimira IV, u Našicama, nepoznati počinitelj provalio je u ugostitelji objekt. Počinitelj je ukrao više od 50 boca piva i više raznih šteka cigareta. Vlasniku je nastala materijalna šteta u iznosu od nekoliko tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

Zapalio se krov kuće

Jučer, 24 ožujka, oko 5,30 sati u Zagorskoj ulici, u Grabovcu došlo je do zapaljenja krova na nenastanjenoj kući. Požar su ugasili vatrogasci Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Grada Belog Manastira. Prikupljenim saznanjima utvrđeno je da je do požara došlo uslijed pregrijavanja žarulje u gajbi za piliće koji se proširio na krov kuće. Ovom prilikom nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta nastala vlasniku iznosi više od dvadeset tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je izvješće.

Prometne nesreće na području PU osječko – baranjske

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirane su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. Jedna prometna nesreća dogodila se na području Osijeka, a druga na području Našica.

Pročitajte još