ZooKut nudi mogućnost sponzoriranja psa s ciljem rehabilitacije

Vrijeme brzo prolazi, a 01.06 2022. biti će točno 6 mjeseci kako smo otvorili svoja vrata u Našicama kao prva specijalizirana trgovina za kućne ljubimce, a od ožujka ove godine u sklopu trgovine je i veterinarska ljekarna za kućne ljubimce.

Prvih šest mjeseci rada u Našicama

Želja nam je na poseban način obilježiti naših prvih pola godine poslovanja u gradu Našicama.

Zamisao je da  budemo sponzori psu čiji je vlasnik osoba sa posebnim potrebama, iako ne volimo taj naziv. Ukoliko gledamo njihovim, a često i našim očima kako reagiramo, zapravo smo mi ti koji imamo posebne potrebe, a takve osobe su čiste, iskrene i pune ljubavi.

ZooKut kao prva specijalizirana trgovina sa veterinarskom ljekarnom u Našicama želi ovim sponzorstvom dati mali doprinos toj populaciji i potaknuti jedan veliki osmjeh na lice.

Šta bi sadržavalo sponzorstvo?

Svaki mjesec pobrinuli bismo se za hranu, zaštitu od krpelja, igračku, poslasticu, a kada otvorimo salon za uređivanje i te usluge bi za našeg stipendistu bile besplatne, nadamo se da neće ali ukoliko dođe do potrebe za posjetu veterinaru podmirili bi dio troškova kao i  trošak cijepljenja.

Sponzorstvo na godinu dana

Želja nam je da naš stipendista kojeg bi sponzorirali zaista bude nerazdvojan dio života  osobe. Ovdje mislimo na  pse vodiče za slijepe i slabovidne, kao i terapeutske pse za rehabilitaciju i slično.

Želimo stipendirati – sponzorirati takvog psa koji se nalazi na području grada Našica ili Orahovice sa svojim vlasnikom.

Poziv za sponzorstvo – stipendiju je otvoren od 20.05.2022 do 11.06.2022.

Potpisivanje ugovora o sponzorstvu planiran je na rođendan našeg grada Našica 13.06.2022.

Što bi trebala sadržavati prijava

Ime i prezime vlasnika, ime  i starost psa, slika psa, telefon, adresa, ako je pas terapeutski ili vodič za slijepe i slabovidne dokaz koji bi to potvrdio. Prijave šaljite na email [email protected] ili na adresu trgovine ZooKut Braće Radića 15 31500 Našice.

Rezultate stipendije/sponzorstva objavit ćemo na fb stranici ZooKut, na web stranici ZooKuta kao i na portalu TV Našice.

Izvor: ZooKut; Sponzorirani članak

Pročitajte još