U našičkom Crvenom križu održana uspješna akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Danas je održana akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Crvenom križu Našice, a njoj je ukupno pristupilo 95 darivatelja od kojih je njih 87 darivalo krv – 18 žena i 69 muškarca.

Zlatko Horvat iz Našica krv je darovao 172 puta

Po prvi puta krv su dali Bogati Valentina iz Đurđenovca i Koljđeraj Danijel iz Našica, 50. put krv su darovali Barić Vladimir iz Našica, Maltašić Josip iz Našičkog Novog Sela i Cimeša Milenko iz Našica, 55. put krv je dao Horvat Kristijan iz Našica, 60. put Dudek Stanislav iz Martina.

65. put krv su darivali Novaković Darko iz Vukojevaca, Tonković Igor iz Našica i Horvat Zoran iz Klokočevaca, 70. put Kršan Josip iz Našica, 90. put Perković Ivica iz Martina, 100. put Gull David iz Našica, a Dudjak Robert iz Našica je krv darovao 110. put te im ovim putem čestitamo.

Današnji rekorder je bio Horvat Zlatko iz Našica sa 172. darovanom dozom kojem, također, čestitamo! Hvala svim darivateljima što nesebično daruju dio sebe da bi smanjili ljudsku patnju, pomogli bolesnima i spasili život. Pozivamo sve ostale koji mogu da se priključe idućim akcijama darivanja krvi, a iduća će se održati 10. 09. (petak) u Markovcu Našičkom od 17 do 20 sati.

Pročitajte još