U centru grada održani 8. Dani vina, turizma i cikloturizma – GALERIJA

danivinaiturizma
danivinaiturizma

U organizaciji Osječko – baranjske županije i naravno Grada Našica, u centru grada održani su 8. Dani vina, turizma i cikloturizma.

Nakon razgledanja sajmova naših vrijednih udruga koje djeluju na području grada Našica i susjednih općina, dobrodošlicu svim prisutnim gostima i sudionicima uputili su gradonačelnik grada Našica Krešimir Žagar, kao i dožupan Osječko – baranjske županije Željko Kraljičak.

danivinaiturizma2

Gradonačelnik Krešimir Žagar je tako istaknuo kako je ponovo gradski trg postao središte zbivanja kao i raznolikom ponudom sa kojom se ne bi postidjeli niti veći gradovi diljem lijepe naše. Isto tako gradonačelnik je naglasio kako je inicijativa ove manifestacije za svaku pohvalu, a uz to je napomenuo kako se uz to u Našicama održava i mnogo drugih događanja, pa je tako među ostalim spomenuo i biciklijadu u organizaciji osnovne škole kao i državno natjecanje u trčanju koje je u Našice dovelo veliki broj trkača iz cijele Hrvatske. Nakon gradonačelnika, prigodnim riječima obratio se i dožupan Željko Kraljičak koji je manifestaciju i otvorio.

Uz mnoge sudionike i goste ove hvale vrijedne manifestacije, tu su bili i uvaženi gosti saborski zastupnik i zamjenik gradonačelnika Stjepan Pintarić, pomoćnik ministra graditeljstva Zdravko Vukić, predsjednik Županijske skupštine Antun Kapraljević te mnogi drugi vijećnici grada Našica.

-> 8. Dani vina i turizma i cikloturizma – GALERIJA

Nakon trga, u 19 sati u dvorani Kralja Tomislava održana je Večer vina i umjetnosti gdje su gosti mogli uz dobru kapljicu uživati u izvedbama Zlatnih struna, Tamburaškog sastava Garavi, pjevača Igora Delača, Žige Međimurski, Andre Granat, Jakov Mađarić, a na kraju su sa nekoliko svojih pjesama sve posjetitelje zabavljali Cecilija Rudić i Hanka Paldum. Kompletan program vodio je naš Branko Uvodić.

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2016/4mjesec/24/v2{/gallery}

Pročitajte još