Traže se svjedoci – očevici prometne nesreće

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske jučer 26. rujna u 9,30 sati, u Osijeku, na nasipu rijeke Drave kod Udruge Mogu, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva vozača bicikla, a jedna osoba je ozlijeđna. U cilju rasvjetljavanja svih činjenica nastanka prometne nesreće molimo sudionike i svjedoke – očevice prometne nesreće da se osobno jave u Postaju prometne policije Osijek ili na brojeve telefona 031/237-112 ili 031/237-114.

Nedozvoljeno uporabio osobne podatke i kupio mobitele

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Osijek s ispostavom Čepin utvrđena je osnova sumnje da je 25-godišnjak počinio kazneno djelo „Nedozvoljena uporaba osobnih podataka“. Naime, 25-godišnjak je od rujna do prosinca prošle godine koristio osobne podatke 22-godišnjaka te sklopio pretplatničke ugovore s telekomunikacijskom tvrtkom i uzeo dva mobitela, čime je oštetio 22-godišnjaka za oko 2.500,00 kuna. Policija podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Događaji u prometu

Na području Policijske uprave osječko – baranjske jučer su u nadzoru prometa evidentirana dva vozača osobnog automobila koji su bili pod utjecajem alkohola.

Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 20,30 sati u Našicama, kada je u nadzoru prometa zaustavljen 24-godišnjak iz Našica. Evidentirana mu je koncentracija od 1,17 promila alkohola u krvi. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 15.000,00 kuna, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 boda.

Tijekom protekla 24 sata sedam prometnih nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je sedam prometnih nesreća koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodilo se šest prometnih nesreća, a u Donjem Miholjcu jedna.

Stric pivo

Pročitajte još