Taekwondo – 11. adidas MAKSIMIR CUP

taek1

Prošlog vikenda u  Zagrebu, u dvorani “SUTINSKA VRELA”, održan je 11. adidas MAKSIMIR CUP , međunarodni turnir koji je u potpunosti bio organiziran od strane taekwondo kluba Maksimir iz Zagreba. 

Natjecanju je pristupilo oko 500 natjecatelja iz 4 države (Mađarska, Slovačka, Hrvatska i Srbija) a bilo je organizirano u KICK natjecanju, formama i borbama ( ujedno su bile organizirane i borbe za “male olimpijce” – LIMAČE). Taekwondo klub Našice pod vodstvom kluba i trenera Maria Anđelića,Branka Leša i Ane Kalman nastupio je, na ovom već tradicionalnom natjecanju u našem kalendaru, sa 18 svojih natjecatelja koji su se natjecali u svim kategorijama.

Na temelju ukupnog zbira medalja taekwondo klub Našice dobio je pehar za sveukupni plasman, zlatni za KICK kategoriju i srebrni za kategoriju mlađih kadeta.

Medalje za taekwondo klub Našice osvojili su sljedeći natjecatelji i to u kategorijama;

Ovom natjecanju pristupili su i Niko Nogić, Antonio Kalman, Danijel Sekulić, Ivan Drgalić, Luka Pavlić, Rea Pintar, Matilda Anđelić, Filip Zlosa, Anja Jančula, Barbara Kovačević i Filip Vonić. Svi su oni dali veliki doprinos samim nastupom na ovom međunarodnom natjecanju. Moramo napomenuti da je ovo natjecanje bilo i vatreno krštenje za naše najmlađe članove.

 

KICK

 Klara Matejčić  SREBRO

 Ivan Delić         SREBRO

 Filip Habus        SREBRO

 Uma Orešković  SREBRO

 

BORBE

Ivan Delić      ZLATO

Boris Galinec SREBRO

Krešimir Matovinović SREBRO

Matea Orešković SREBRO

Klara Matejčić BRONCA

 

FORME

Boris Galinec BRONCA

Pročitajte još